14 cm proszę o zestaw ćwiczeń |
Autor | Wiadomość |
Kks Dołączył: 20 Cze 2015 Posty: 7 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 22 Cze, 2015 14 cm proszę o zestaw ćwiczeń |
|
| Witam serdecznie mam 25 lat czlonek w stanie spoczynku 6-7 cm czasem mniej jak jest jakiś stres w stanie wzwodu ma 14 cm 12 12.5 gr pare dziewczyn potrafiło skomentować ale mały cieżko tez w niektórych pozycjach czlonek wyskakuje z pochwy chciałbym te 2-3 cm podgonić i zwiekszyć wielkość w stanie wzwodu i spoczynku jaki zestaw ćwiczeń dobrać żeby tez nie zrobić sobie krzywdy ? A i czy te ćwiczenia trzeba wykonywać na wzwodzie ? Czy lepiej na miękkim do tego nie mam tez 1h dziennie żyłby bawić sie małym jedyna opcja w wannie po rozgrzaniu sprzętu gorąca woda | |
| |
 |
Cycus85 Wiek: 39 Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 141 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Pon 22 Cze, 2015 |
|
| Poczytaj temat ktory pisze kadeon ale 8d deski do deski znajdziesz tam odpowiedzi na twoje pytania
Troche wysilku | |
| |
 |
Zachariasz Wiek: 32 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Cze, 2015 |
|
| Tak jak napisał Cycus, najpierw sobie troche poczytaj, ja tak zrobilem zanim zaczalem cwiczyc. Poczytaj jak kazdy z nas cwiczy to juz bedziesz wiedzial jak cwiczyc. Na poczatek najlepiej zacznij klasycznie od nieduzej ilosci jelq albo od rozciagania to co robie ja, Heretyk czy tez DuzBerlo ;p. Nie zakladaj w zwiazku z tym oddzielnego tematu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Heretyk Wiek: 31 Dołączył: 24 Sty 2015 Posty: 316 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Cze, 2015 |
|
| Ten co my robimy jest zalecany dopiero od 6 tygodni stazu | |
| |
 |
DuzeBerlo 
| |
 |
|