| Zmienność Waszych członków w okresie dojrzewania!? |
| Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 Zmienność Waszych członków w okresie dojrzewania!? |
|
| | No wlasnie jakie widzicie roznice miedzy 15 a 18 rokiem zycia np? czy ktoś z was zaobserwował jakies wieksze wzrosty dlugosci lub obwodu? Bo te tabelki statystyczne mnie jakos srednio przekonuja, tam pisze ze miedzy 15 a 19 rokiem zycia wielkość penisa srednio wzrasta o 0,75 cm, jakie u was widzieliscie zmiany? Wcale nie obrazilbym sie jakby moj wacek urosl jeszcze z 2 a nawet 3 cm , wtedy osiagnal bym swoja wymarzona wielkosc, czyli jakies 16-16,5 nawet cm :p . No to opisujcie jakie zmiany obserwowaliscie w waszym okresie dojrzewania, i nie chodzi mi tylko o wielkosc i o obwod, ale np czy estetyka wam sie pogarszala z biegiem lat?:) no jak to chlopaki z wami bylo?:P | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| no to ja odpowiem jako jeden z pierwszych ..
wiec zapewne .. wzrost .. nie wiem o ile .. ale napewno dsc spory ...
po drugie .. no ekhmm nasilenie owlosnienia ...
po trzecie ... mocniejsza erekcja...
po czwarte ... ilosciowo wiekszy wytrysk ..
hmmm no i to chyba bylo na tyle ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| no zobacz, sam piszesz ze miedzy 15 a 18 rokiem zycia dosc sporo zwiekszyla sie twoja wielkosc penisa, a zobacz co mowia tabelki, dlatego nie ma sie co tym sugerowac! a skoro juz sie tak ''lubimy'' to moze powiesz ile mierzyl twoj maly jak miales 15 lat, z czystej ciekawosci pytam eee pewnie powiesz, ze nie pamietasz;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| | bo naprawde nie pamietam .. po drugie wtedy nie mialem neta wiec nawet nie wiedizalem jak i wiesz co sie robi, jak sie mierzy, jak sie sprawdza itp... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| ale ogolnie to widac roznice miedzy 15 a 18 latkami w wielkosciach czlonka, sam wiem jak np jestem na basenie czy po treningu sie kąpie z kolegami, wsrod nich sa takze starsi. To widac, a w tabelkach pisze się wlasnie ze srednio wzrasta o 0,75 ;p . Ale cieszy mnie to ze widac roznice miedzy 15 a 18 latkami bo mam szanse na swoja wymarzona wielkosc ale tu mnie zaskoczyles, ze zwiekszyla sie moc twojej erekcjii, wydawalo mi sie ze wlasnie w okresie dorjzewania sa najmocniejsze ;pp | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| powiedzialem tak, bo tak mi sie wydaje .. 100% nie dam | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| noo loOz loOz Ja mowie co obserwuje ;P . DobraNoc;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 odp |
|
| Pozwolicie że posłużę się wypowiedzią kolegi...
"nasilenie owlosnienia"
"mocniejsza erekcja"
"ilosciowo wiekszy wytrysk"
Zmian w dł nie zauważyłem natomiast poszło troche w grubości. | |
| |
 |
chrisx005 Dołączył: 16 Gru 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 |
|
| | mniej wiecej podobnie, spory wzrost, większe owlosienia, napewno większa grubość i mocniejsza erekcja. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Mam teraz 23 lata, ale rzeczywiście największe zmiany przypadały na okres 16-19 lat. Na pewno penis zaczął mi sie powiększać, jak zacząłem szybko rosnąc od wakacji mając 16 lat.
Robił sie grubszy i dłuższy, pojawiało sie lepsze użylenie, przez co erekcja była silniejsza i częściej mi stawał. Na pewno więcej spermy podczas wytrysku. Potem juz penis nie rośnie, może parę minimetrów. Jak bym miał porównywać mojego penisa z okresu 19 lat a 23 lata, to na pewno kolorystyka, bo teraz jest ciemniejszy, bardziej czerwony, oraz ma gęste owłosienie łonowe. Co do wymiarów to nieznaczne różnice. O jeszcze mi sie przypomniało że spermę mam gęstszą | |
| |
 |
malutki001 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 15 | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| | a Ja mam niespelna 16 lat i moj penis ma 12 cm... przez ostatnie kilka miesiecy uroslem ok. 6-8 cm a moj penis jakby nie przybrał na wielkosci, przynajmniej nie widze roznicy. Co prawda wtedy jeszcze nie mierzylem. Ale co to jest 12 cm...?;/ mam nadzieje, ze wkrotce zacznie sie rozwijac i dosiegnie wkoncu choc tych 14 cm...a obwod to nie wiem ile mam. Srednica 4 cm, czyli jaki to obwod ? | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| 2 × Π × r | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 |
|
| hehehe tylko pamietaj ze srednica = 2 promienie
czyli Twoj obwod to w przyblizeniu 12.56 cm | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |