Mój penis 14 cm |
Autor | Wiadomość |
Boyy 
Wiek: 34 Dołączył: 14 Cze 2015 Posty: 76 Skąd: Polska | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 Re: Mój penis 14cm |
|
|
Witam nowego Kolegę.
Nie jest mały, tylko średni (czyli w sam raz) - takie lubię najbardziej. :-)
Bardzo ładny członek, jest co pokazywać. Proszę o jeszcze kilka ujęć.
Pozdrawiam | |
| |
 |
Boyy 
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Jak dla mnie super. Naprawdę fajny członek. Owłosienie jest w sam raz. Podobają mi się mało owłosione jądra, ale nad penisem lubię jak jest nieprzesadny krzaczek :-)
Rozmiar też jest OK. Jeśli masz jakieś choćby niewielkie, choćby maciupeńkie, kompleksy, to niepotrzebnie.
Osobiście lubię właśnie takie normalne penisy.
Możesz śmiało wrzucać nowe foty i poszerzyć nieco galerię. Myślę, że koledzy z forum się ze mną zgodzą.
Pozdro.
PS. Są na forum też inne galerie. Możesz, jeśli masz ochotę, pokazać np. jak prezentujesz się z drugiej strony penisa lub pochwalić się swoim "strzałem". Możesz też dodać zdjęcie (zdjęcia) swojego członka do Galerii Dumy Męskiej, gdzie będzie dumnie tkwić po wsze czasy i gdzie będą go podziwiać przyszłe pokolenia :-) | |
| |
 |
Boyy 
Wiek: 34 Dołączył: 14 Cze 2015 Posty: 76 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Wszystko będzie stopniowo, dopiero mój pierwszy dzień tutaj
Co do owłosienia to wolę mniej, a moszna dokładnie wygolona, jakoś lepiej czuję się wtedy przy kobiecie, penis wygląda na zadbanego. Myślę, że jakość zdjęć jest wystarczająco dobra. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Boyy napisał/a: | Wszystko będzie stopniowo, dopiero mój pierwszy dzień tutaj ;)
Co do owłosienia to wolę mniej, a moszna dokładnie wygolona, jakoś lepiej czuję się wtedy przy kobiecie, penis wygląda na zadbanego. Myślę, że jakość zdjęć jest wystarczająco dobra. |
Oczywiście, nic od razu. Ja tylko informacyjnie napisałem jakie są jeszcze możliwości.
Jakość zdjęć jest w zupełności wystarczająca. Gdyby wszyscy takie robili... :-) | |
| |
 |
Rein15 Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 33 Skąd: Niemczech | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Wow, jest naprawdę ładny. To jest dowód że czasami średnie penisy mogą wyglądać lub ogólnie się lepiej sprawować niż te "wielkie". | |
| |
 |
Boyy 
Wiek: 34 Dołączył: 14 Cze 2015 Posty: 76 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| No dzięki sprawuje się w miarę dobrze, tylko mógłby trochę dłużej wytrzymywać w kobiecie...ale pracuję nad tym z dobrym skutkiem | | |
| |
 |
fifinow88 Dołączył: 07 Kwi 2015 Posty: 76 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Boyy, w spoczynku jest super, bardzo mi się podobają takie | _________________ Życie jest jak taniec transwestyty - wszystko pięknie i nagle ch....j. | |
| |
 |
Boyy 
|
| fifinow88 podobny do twojego, chyba nawet rozmiarem | |
| |
 |
17yeol 
Dołączył: 04 Lip 2014 Posty: 109 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 |
|
| Boyy, zajebistego masz penisa moge wiedziec ile w obwodzie? | |
| |
 |
Boyy 
Wiek: 34 Dołączył: 14 Cze 2015 Posty: 76 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 15 Cze, 2015 |
|
| No Ci powiem do Twojego to mojemu trochę brakuje. A w obwodzie coś koło 12,5 cm. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 15 Cze, 2015 |
|
| Wygląda naprawdę dobrze moim zdaniem. Osobiście wolę jak penis jest grubszy, jak ten tutaj, długość nie ma dla mnie aż takiego znaczenia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Boyy 
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Wto 16 Cze, 2015 |
|
| boski widok /aż się prosi o ...... / | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
|