| Czy to stulejka? :/ | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Anonimlatek   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 06 Maj, 2015   Czy to stulejka? :/ | 
 |                                              | 
 |                                              | Niżej jest mój sisior, nie za duży bo 14, ale pytanie. Czy to jest stulejka? Tak jak na zdjęciu, w trakcie wzwodu tyle mogę ściągnąć napletka, dalej tez mogę ale z dużą trudnością (nie ma krwi czy coś, lekki ból)

http://pl.tinypic.com/vie...=8#.VUozFcl7bqA
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | fifinow88   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 06 Maj, 2015 | 
 |                                              | Stulejka. Zdecydowanie wizyta u lekarza...nie zwlekaj, im szybciej tym lepiej   |                                              | _________________ Życie jest jak taniec transwestyty - wszystko pięknie i nagle ch....j.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Penitren   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 09 Maj, 2015 | 
 |                                              | Idź do lekarza miałem tak samo. Lekarz tylko ściągnął skórę i kazał ćwiczyć jak narazie jest ok.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 31 Paź, 2017 | 
 |                                              | zamykam temat |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |