Jak Długo wytrzymacie Bez Masturbacji?;p |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 Jak Długo wytrzymacie Bez Masturbacji?;p |
|
| No wlasnie Piszcie, jak dlugo wytrzymacie bez masturbacjii, bo niestety w wiekszosci z nas tkwi bezlitosny nałóg...Ja juz 5 dzien abstynencji, jestli ktos rowniez jest abstynent, niech sie dzieli swoimi osiagnieciami ;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 Re: Jak Długo wytrzymacie Bez Masturbacji?;p |
|
| tydzien to max no może z 10 dni... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| 2 tygodnie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| 2 tygodnie, moze 2 i cale pol | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| o.O paulinka niezle potrzeby masz jak na dziewczyne, baaaardzo duze:P | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| Po Lekcji Polskiego z moją sexy Panią mam niesamowitą chęć zmasturbowania sie, ale jak abstynencja to abstynencja...Ahhh...Jak to Ciezkooooo sie powstrzymac;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Po Lekcji Polskiego z moją sexy Panią mam niesamowitą chęć zmasturbowania sie, ale jak abstynencja to abstynencja...Ahhh...Jak to Ciezkooooo sie powstrzymac;p |
hehe a widzisz ja max do poltora tygodnia .. pozniej juz nie moge o tym przestac myslec | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| a Najlepsze jest to ze ona nosi chyba stanik z 75D albo nawet E , wiec Hiszpanik bylby NIEZLY | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | a Najlepsze jest to ze ona nosi chyba stanik z 75D albo nawet E , wiec Hiszpanik bylby NIEZLY |
LOOOOOL zakochal sie w nauczycielce hehe chyba kazdy przez to przechodzi co ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| Wlasnie dzisiaj wpadlem na pomysl, ze bedę sie masturbował co tydzien w Piątek. 4 razy w miesiacu lepiej mi zrobi niz ok. 15-18 . z Racji tez ze ostatni raz masturbowalem sie tydzien temu w piątek, dzis takze postanowilem to zrobic.:D. Najsmieszniejsze w tym wszystkim było to, ze moje nasienie wystrzelilo na ok. 70-80 cm, gdzies tyle znajdowalem sie od biurka, podstawilem sobie recznik pod malego, nie myslalem ze ten tak wystrzeli, ochlapalem sobie biurko...:| w ogole lało sie jak z wiaderka, dawno nie mialem takiego wytrysku. hhhe;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| chyba troche podkolorowales co ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| Nie, po co mialbym to robic, jak juz mialbym koloryzowac to ostrzej, po prostu nigdy nie mialem takich ''strzelanek'' a poza tym jeszcze jeden czynnik mogl wplynac na tak silny wytrysk, no ale przeciez nie kaze Ci wierzyc mi, po prostu napisalem... | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| po prostu nie chce mi sie wierzyc ze 70-80 cm .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | po prostu nie chce mi sie wierzyc ze 70-80 cm .. |
i wcale Ci sie nie dziwie, jak od kilku dobrych lat marszczysz skore z taka czestotliwoscia, i nie robisz sobie zadnych dluzszych przerw, to byla moja prawie 2 tygodniowa przerwa od dlugiego czasu, dlatego tak poszlo...Ale przeciez nie kaze Ci mi wierzyc, no jejq czemu mialoby mi na tym zalezec;) Harold, nikomu nie musze nic udowadniac;] | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| hmmm chyba musze sprobowac .. ale chyba nie dam rady !! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|