Uciążliwa mastka... | Autor | Wiadomość | tomek97 Wiek: 28 Dołączył: 28 Mar 2015 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 28 Mar, 2015 Uciążliwa mastka... |
|
| Witam wszystkich:)
Ostatnio,zauważyłem u siebie mastkę,trochę się tym przejąłem,do tego stopnia,
że parę minut później wskoczyłem do wanny.
Byłem przekonany,że po intensywnej kąpieli,biała maź zniknie.
Niestety,myliłem się. Mimo dokładnego,starannego mycia miejsca w którym
występuje,mastka ani myślała,żeby "odejść". Nie ukrywam,że trochę
się zmartwiłem. Gdzieś w necie wyczytałem,że wystarczy użyć trochę mydła
i wody. Oczywiście to zrobiłem-brak efektów.
Sprawę dodatkowo pogarsza fakt,że mam dziewczynę,z którą dość często
dochodzi do "różnych rzeczy",a chyba bym sobie do końca życia nie darował,
jakby ona zauważyła u mnie mastkę.
Chciałbym Was prosić o pomoc,i ewentualne porady,jak się tego cholerstwa pozbyć.
Jestem świadomy tego,iż jest to zwykła substancja produkowana przez jakieś
tam gruczoły,ale jednak wolałbym jej nie posiadać.
Z góry dzięki za pomoc:)
PS. U mnie występuje w formie ,takiego jakby "nalotu",tzn. tak jakby dolna
część żołędzia była tym pokryta. Dbam o higienę prącia,myje codziennie,
mam 18 lat. | | | |  | abc2272@wp.pl Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Mar, 2015 |
|
| Ciezko bez zdjecia powiedziec co to jest ale na 99% grzybica. Zbyt czeste mycie powoduje usuniecie flory bakteryjnej naturalnej zwlaszcza jak myjesz mydlem albo jakims podrzędnym gelem | | | |  | tomek97 Wiek: 28 Dołączył: 28 Mar 2015 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 28 Mar, 2015 |
|
| właśnie uporałem się z mastką. jednak trzeba było troche bardziej sie postarac,to wszystko.
uzylem zelu do intymnych stref,oraz troche wody pod prysznicem. na szczęście sie udało. | | | |  | penis.com.pl | |  | boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pon 30 Mar, 2015 |
|
| no to gratuluję | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|