trinitim penis enlargement |
Autor | Wiadomość |
wojtekasza Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 02 Lut, 2015 trinitim penis enlargement |
|
| Witam
Otatnio znalazłem reklame urządzenia "trinitim penis enlargement", czy ktoś już używał tę urzadzonko, sa jakieś efekty ?dzieki za informacje | |
| |
 |
Gandalf88 Wiek: 36 Dołączył: 31 Lip 2014 Posty: 10 Skąd: Z kosmosu | Wysłany: Pią 13 Mar, 2015 Re: trinitim penis enlargement |
|
| wojtekasza napisał/a: | Witam
Otatnio znalazłem reklame urządzenia "trinitim penis enlargement", czy ktoś już używał tę urzadzonko, sa jakieś efekty ?dzieki za informacje |
To urządzenie jest na styl pasa Phallosan. Raczej nie robiłbym sobie zbyt wielkich nadzieje. Co do pasa Phallosan jest to solidne urządzenie, ale o efektach jakie podaje producent możesz zapomnieć, chyba ze przez 2 lata użytkowania. Sam nosiłem dobrych kilka miesięcy po 10h 6 dni w tygodniu. Wielkich efektów nie było, jedyny efekt widoczny to wydłużenie w stanie spoczynku. Pas przestałem nosić jak zakupiłem sprzęt z drjoelkaplan.com zobaczymy co da pompka za jakies 3mdc, jak narazie po 3msc to wynik +1cm .
To co fajne w tej pompce to to ze na przy użyciu 2-3h przed stosunkiem jest "wielki" jak to potrafi dziewczyna powiedzieć.
Aczkolwiek jeżeli masz sie skupić na powiększeniu ja bardziej bym Ci radził skupić sie na technice . Tez przerabiałem kompleksy krótkiego penisa u mnie był wynik 15cm dł 14gr. Dzis jest +1cm. | |
| |
 |
Zachariasz Wiek: 32 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 19 Mar, 2015 |
|
| Nie lepiej zaczac cwiczyc jelq zamiast tracic kase na takie urządzenia ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hensonbony Dołączył: 24 Kwi 2017 Posty: 2 Skąd: asdasdsadsadsa | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2017 |
|
| spam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2017 |
|
| Hensonbony, leci blok. | |
| |
 |
|