Chodzenie z ściągniętym napletkiem |
Autor | Wiadomość |
Czerczil20 Wiek: 29 Dołączył: 01 Lut 2015 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Lut, 2015 Chodzenie z ściągniętym napletkiem |
|
| Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne? | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Nie 01 Lut, 2015 |
|
| Czerczil20, żadnych skutkow ubocznych nie ma, możesz tak chodzić, lepeij głowka się wietzry | |
| |
 |
chomik875 Wiek: 30 Dołączył: 25 Lis 2014 Posty: 32 Skąd: dolny śląsk | Wysłany: Nie 01 Lut, 2015 |
|
| Wystarczy się myć porządnie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Krzysztofff Dołączył: 26 Lip 2014 Posty: 167 Skąd: slask | Wysłany: Nie 01 Lut, 2015 Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem |
|
| Czerczil20 napisał/a: | Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne? |
Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko. | |
| |
 |
kraszer Dołączył: 05 Gru 2012 Posty: 32 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Lut, 2015 |
|
| Ja raz spałem bez napletka i strasznie mi spuchła sciągnięta skóra | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 02 Lut, 2015 Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem |
|
| Krzysztofff napisał/a: |
Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko. |
Dla niektórych to plus, bo można dłużej się bawić. | |
| |
 |
naroznik01 Wiek: 31 Dołączył: 14 Lut 2014 Posty: 97 Skąd: Opole | Wysłany: Pią 06 Lut, 2015 |
|
| Ja sobie od bardzo dawna chwalę, nic nie puchnie, a są przyjemności intensywniejsze. Oczywiście higiena też na plus. Tylko nie każdy może. Jeśli napletek puchnie, to niestety lepiej tego nie robić. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 |
|
| naroznik01, ja też lubię chodzić ze sciągniętym napletekiem i nic mi nie puchnie. Jest super | |
| |
 |
kraktak Dołączył: 15 Kwi 2015 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 12 Maj, 2015 |
|
| Co robicie że napletek nie wraca na zoledzia? Bo czytałem że można chodzić ze sciagnietym napletkiem, tylko nie wiem jak to zrobić :/ | |
| |
 |
Zachariasz Wiek: 32 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 12 Maj, 2015 |
|
| Problem życia ;O. Niektórzy tak nie mogą, mi np zawsze bedzie wracał bo mam sporo skóry i h** nic nie poradze ;d. Jesli to dla Cb az tak wazne to mozesz sobie podwiazac zoledzia jakims cienkim sznureczkiem po sciagnieciu skory i wtedy sie nie zsunie ale ja wiem czy to warte zachodzu ... | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Wto 12 Maj, 2015 |
|
| Jak się ma za dużo skóry, to podobno to pomaga ją zmniejszyć | |
| |
 |
Zachariasz Wiek: 32 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 317 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 12 Maj, 2015 |
|
| No albo sie obrzezaj jak to dla Cb takie wazne i po problemie | |
| |
 |
|