Czerwone kropeczki zebrae w plamę. |
Autor | Wiadomość |
matiu15 Dołączył: 12 Sty 2015 Posty: 2 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pon 12 Sty, 2015 Czerwone kropeczki zebrae w plamę. |
|
| Witam, od kiedy pamiętam mam taką plamkę (od dziecka). Byłem u najlepszego urologa w miescie, który stwierdzil, że to nic takiego, jakieś uszkodzenie mechaniczne. Co wy o tym myślicie? W przybliżeniu widać, że tych kropeczek jest więcej. Przepisał maść Bedicort na zaczerwienienie które występowało w związku z drożdzycą, poza tym stwierdził że wszystko w najlepszym porządku. Jeśli jest możliwość chciałbym się tego pozbyć.
http://imageshack.com/a/img631/2529/6Ge0xb.jpg
http://imageshack.com/a/img904/3677/PTthF1.jpg | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pon 12 Sty, 2015 |
|
| jeżeli masz to od dawna i w niczym ci to nie przeszkadza to po co się zamartwiać tym ?
a czy to swędzi , piecze , szczypie ? | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
matiu15 Dołączył: 12 Sty 2015 Posty: 2 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pon 12 Sty, 2015 |
|
| Nie robi to nic, tylko tragicznie wygląda. Dodatkowo mam zazcerwieniony czubek penisa czego niestety nie widać na zdjęciach. Są dni, że piecze mnie prawe najądrze. Długo nie mogłem się wyleczyć z drożdżycy, może to jakaś nadrzerka czy coś? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Pon 12 Sty, 2015 |
|
| jeżeli piecze prawe najądrze to z tym raczej udaj się do lekarza /to może być zapalenie jądra(chyba)/ | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Sro 02 Wrz, 2015 |
|
| Naczyniak... przecież w wywiadzie podaje, że ma to od dziecka. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Wrz, 2015 |
|
| no wygląda trochę jak krwiaczek, ale miejmy nadzieję, że był już u lekarza i wie, co to jest. | |
| |
 |
|