Krem do deplacji |
Autor | Wiadomość |
Mały6969 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 29 Lis, 2014 Krem do deplacji |
|
| Witam, mam do Was dość nietypowe pytanie. Znalazłem w domu krem do depilacji (vanity aloes czy jakoś tak; podobno do twarzy itp. okolic bikini...) Chciałbym go użyć do depitacji miejsc intymnych, lecz zastanawia mnie napis na saszetce: nie do genitaliów. Czytałem trochę o tym i z tego co niektóre osoby się wypowiadały to niby dlatego, że kobiety mają łatwy dostęp do... (wiecie czego) i jakaś śluzówka... Jak to jest u mężczyzn ? Czy mogę spokojnie bez obaw go użyć ?
Proszę o szybką i szczerą odpowiedź. | |
| |
 |
bartosso Wiek: 33 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 29 Lis, 2014 |
|
| Z tych Vanity jest też specjalny dla mężczyzn, i tam nie ma już takich ostrzeżeń Skład pewnie podobny, więc używaj śmiało, tylko nie na grzyba
P.S. Na inne śluzówki też nie, if you know what I mean. | |
| |
 |
Mały6969 Dołączył: 29 Lis 2014 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 29 Lis, 2014 |
|
| Wiem, że jest też dla mężczyzn, lecz w domciu mam taki - w przyszłości kupię coś "dedykowanego"
Czyli jak rozumiem bez problemu mimo tego napisu ?
ps. może troszkę głupie pytanie, ale gdzie są te śluzówki czy coś ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bartosso Wiek: 33 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 29 Lis, 2014 |
|
| Skoro do okolic bikini, to bez problemu. Uważać na żołądź (grzyba) oraz śluzówki - czyli w tym przypadku odbyt. | |
| |
 |
|