Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne czerwone plamy bo wyćwiczeniu stulejki
Autor Wiadomość
thegame29 

Wysłany: Pon 17 Lis, 2014   Dziwne czerwone plamy bo wyćwiczeniu stulejki

Witam, mam 21 lat, kilka miesięcy temu sam wyćwiczyłem penisa tak, żeby pozbyć się stulejki ( w gorącej wodzie ). Problemem są te plamy, na początku myślałem, że zejdą same, potem moczyłem trochę w rivanolu, ale bez skutku. Co to może być ? grzybica ?

kadeon 

Wysłany: Pon 17 Lis, 2014   

Człowieku ty zapier..... z tym do lekarza a nie się pytasz tutaj GDYBYM JA MIAŁ COŚ TAKIEGO DNIA BYM NIE CZEKAŁ A TY TYGODNIE!! LOL.

thegame29 

Nie każdy chce pokazywać penisa obcym osobom. Czekam na normalne wypowiedzi np od ludzi, którzy mieli coś takiego, lub mają pojęcie co to... Mam to odkąd pierwszy raz odkryłem żołądź i nic się nie dzieje, normalnie funkcjonuje, uprawiam seks. Stulejki w tym wieku też ponoć nie można się pozbyć, a jednak się pozbyłem. Lekarz to dla mnie ostateczność, to jest strasznie krępujące, nie jestem w stanie od tak pójść sobie do lekarza.

penis.com.pl
orgasm contol
kadeon 

To nie złe masz podejście do zdrowia jak coś Ci się stanie z penisem będziesz żałował ale to twoja sprawa. A lekarz od tego jest i nie ma się czego wstydzić. I ostatnia sprawa nawet jeśli ktoś miał coś podobnego to myślisz że to będzie to samo i co niby zaczniesz leczyć jak ktoś poleca a co jeśli się okaże że to nie jest to i tak sobie tylko zaszkodzisz. Jak lekarz to ostateczność to gratuluje.

thegame29 

Ja chcę zdiagnozować co to jest, nie pomagasz mi pisząc "idź do lekarza". Jeśli będę wiedział co mi dolega to może będę mógł coś zrobić np kupić jakąś maść itp. Czekam na wypowiedź kogoś kto ma o tym jakieś pojęcie.

boy2010 

Wysłany: Wto 18 Lis, 2014   

oczywiście już zwołujemy konsylium lekarskie i zaraz cię zdiagnozujemy :lol: :D :)
:arrow:
na co ty czekasz :?: :!: idź czym prędzej do lekarza z tym bo jak ci amputują penisa to dopiero będziesz śpiewał falsetem :wink: :wink:
:arrow:
czego się wstydzisz ? lekarza ? myślisz że on 1 raz zobaczy coś podobnego ? on takich kutasów jak twój to się w życiu już nie raz naoglądał

-------------------------------------------------

thegame29 

PROSZĘ ADMINA O USUNIĘCIE TEMATU! niestety nikt na forum nie próbuje pomóc tylko wysyłają do lekarza a nie po to szukam pomocy na forum, żeby ktoś powtarzał idź do lekarza. Po co w ogóle jest to forum skoro nic innego tu nie potrafią tylko wysyłać do lekarza...

kadeon 

A TY NIC NIE ROZUMIESZ ŻE TO DLA TWOJEGO DOBRA DOBRZE CI RADZIMY ALE SKORO NIE SŁUCHASZ TWOJA SPRAWA JAK COŚ SIĘ STANIE Z PENISEM WTEDY BEDZIESZ BIŁ SIE PO GŁOWIE I W PIERS PRZYPOMNISZ SOBIE NASZE RADY BOY2010 MA SWIENTĄ RACJE!. I jeszcze dla wiadomości penisa nie traktuje się gorącą wodą nie wiem kto podsuwa ci takie pomysły ale sam mogłeś przez to nabawić się tych plam gorąca woda szkodzi penisowi na dłuższa metę a co dopiero jądrom i produkcji plemników jak nie wierzysz sprawdź sobie. pozdro

thegame29 

Forum jest do tego, żeby pomagać, a nie wysyłać do lekarza haha ;) Ktoś ma problem, pisze o tym na forum..a tu odpowiedzi.. IDŹ DO LEKARZA

Odpowiedz do tematu