Szorstka skóra tylko na odwrocie członka | Autor | Wiadomość | FMS Dołączył: 04 Wrz 2014 Posty: 1 Skąd: Onate | Wysłany: Czw 04 Wrz, 2014 Szorstka skóra tylko na odwrocie członka |
|
| Witajcie. Mam takie jedno pytanie. Ta rzecz nie daje mi spokoju. Nigdy mi to w sumie nie przeszkadząło, ale zacząłem się od niedawna dopiero zastanawiać co to może być. Chciałem się więc skonsultować z Wami, mającymi być może podobne problemy.
Otóż, na tylniej części członka wyczuwam szorstką skórę. Ma ona trochę jaśniejszy kolor niż reszta skóry wokół członka i jest szorstka, wyczuwalna w dotyku. Co ciekawe, nie jest to żadna gruba, wyczuwalna palcami, kilkumilimetrowa narośl. Nie czuję aby nic było na niego "naklejone/doczepione". Nie ma wzniesień, wypustek. Po prostu mam tam niemiłą w dotyku, szorstką skórę. Tylko na odwrocie członka, wyłącznie tam.
Ktoś się z takim czymś spotkał?
Zdjęcie (ale chyba niewiele mówi):
http://i.imgur.com/CEt0ev1.png
PS
Tematem nie jest wędzidełko, ale szorstka skóra. | | | |  | Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Nie 21 Wrz, 2014 |
|
| FMS, to nic grożnego, posmaruj go jakimś delikatnym kremem do części intymnych, może pomoże | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|