Brązowe przejście pod penisem na skórze |
Autor | Wiadomość |
marcinex Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 Brązowe przejście pod penisem na skórze |
|
| Witam. Mam taki problem. Niestety zdjecia nie umiem zrobic, bo nie mam czym. Mam pod penisem tak od worka do samej góry na skórze oczywiście takie zabarwienie brązowe i nie wiem czasem czy od urodzenia czy samo sie zrobilo przez cos, teraz sie tym po prostu martwie, bo bede wspolzyc nie dlugo... :/ moglby kto spomoc? | |
| |
 |
davidov94 Wiek: 31 Dołączył: 22 Lip 2014 Posty: 8 Skąd: zabrze | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Taka jakby blizna po "pęknięciu"? tez to mam normalna rzecz i w niczym przeciez nie przeszkadza | |
| |
 |
marcinex Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| No mi przeszkadza, dlatego pisze, raczej sobie pekania nie przypominam. Pokaz co Ty masz to napisze czy mam to samo. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bartosso Wiek: 33 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Każdy to ma, nie przejmuj się | |
| |
 |
marcinex Dołączył: 20 Sie 2014 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| no właśnie nie, oglądałem tutaj Wasze penisy (no homo) z ciekawości i nikt nie miał :/ pokażcie jak macie, a co to w ogole jest? idzie to zlikwidowac? :/ | |
| |
 |
bartosso Wiek: 33 Dołączył: 14 Sie 2014 Posty: 35 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Dodaję zdjęcie (o ile się uda ).
Przyjrzyj się przede wszystkim na środku moszny. Widzisz kreskę?
A Ty nie masz kamerki? Możną nią zdjęcie zrobić | | |
| |
 |
marek1425 
Wiek: 32 Dołączył: 28 Lip 2014 Posty: 7 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 |
|
| Ja też mam coś takiego i to dużo bardziej widoczne. Czytałem, że to normalne, taka uroda. Może nie tyle co każdy to ma, co się zdarza, ale z niczego nie wynika i o niczym nie świadczy. Tak już niektórzy mają. I nie chodzi o to, że było jakieś pęknięcie, a to, że tak to wygląda. Nie ma się czym przejmować | |
| |
 |
|
| Nie widze za bardzo, ja mam bardziej
[ Dodano: Czw 21 Sie, 2014 ]
POMOCY
[ Dodano: Czw 21 Sie, 2014 ]
| |
| |
 |
marek1425 
Wiek: 32 Dołączył: 28 Lip 2014 Posty: 7 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 22 Sie, 2014 |
|
| Nie szukaj pomocy, bo jej krótko mówiąc nie dostaniesz. Ta pręga jest tak normalna jak to, że masz usta, oczy, nos... Nie jest to żadna patologia. Zobacz jak to wygląda u mnie i przestań się martwić bo nic z tym nie zrobisz. To jest NORMALNE.
 | |
| |
 |
|