Golenie miejsc intymnych. |
Autor | Wiadomość |
anonnimus Dołączył: 03 Sty 2014 Posty: 5 Skąd: polska | Wysłany: Pią 15 Sie, 2014 Golenie miejsc intymnych. |
|
| Witam, chciałbym spytać czy golenie sie we wiadomym miejscu jest normalne. Tzn czy scinanie włosów lonowych jest przydatne. Ostatnio słyszalem, ze "prawdziwy facet.sie nie goli nawet na dole", ale mam co do tego wątpliwości. Jesli wszystko sie ułoży, w weekend bede mial swój pierwszy raz ze swoją dziewczyna i nie chce zeby uznała mnie za jakąś fleje czy oblecha. Co dziewcxyny sądzą o włosach przy penisie i na jądrach? Powinienem sie ogolic?
Wiem, ze to głupi temat, ale jesli chcesz hejtowac, po prostu nie odpowiadaj
Czekam na pomoc. | |
| |
 |
mandj Dołączył: 10 Kwi 2014 Posty: 12 Skąd: darlowo | Wysłany: Pią 15 Sie, 2014 |
|
| Ja nie patrze czy ktos mowi ze tak powinno byc albo ze prawdziwy facet to , tamto, mi po prostu strasznie przeszkadza jak mam zarośnięte krzaki na jądrach, jest to trochę upierdliwe i co jakiś czas golę prawie do zera aż znowu nie urosną krzaczory. wyobraz sobie tez na miejscu panny jakby miala brac pena w usta i jej by te kłaki wszedzie wchodziły, napewno nie byłoby jej przyjemnie. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sob 16 Sie, 2014 |
|
| Nie musisz ogolic na gładko, wystarczy zebys przyciał maszynka do włosów na mniej niz 1cm. I zarost zostanie i komfort sie poprawi dla ob stron. Mozesz psrobowac na gładko - ale to zaezy od dziewczyny, niektore lubia owłosienie, niektóre nie. Dlatego tylko przytnij i zapytaj czy jest ok, czy preferuje wiekszy busz czy mzoe gładziej. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|