Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Golenie miejsc intymnych.
Autor Wiadomość
anonnimus 

Wysłany: Pią 15 Sie, 2014   Golenie miejsc intymnych.

Witam, chciałbym spytać czy golenie sie we wiadomym miejscu jest normalne. Tzn czy scinanie włosów lonowych jest przydatne. Ostatnio słyszalem, ze "prawdziwy facet.sie nie goli nawet na dole", ale mam co do tego wątpliwości. Jesli wszystko sie ułoży, w weekend bede mial swój pierwszy raz ze swoją dziewczyna i nie chce zeby uznała mnie za jakąś fleje czy oblecha. Co dziewcxyny sądzą o włosach przy penisie i na jądrach? Powinienem sie ogolic?
Wiem, ze to głupi temat, ale jesli chcesz hejtowac, po prostu nie odpowiadaj :)
Czekam na pomoc.

mandj 

Wysłany: Pią 15 Sie, 2014   

Ja nie patrze czy ktos mowi ze tak powinno byc albo ze prawdziwy facet to , tamto, mi po prostu strasznie przeszkadza jak mam zarośnięte krzaki na jądrach, jest to trochę upierdliwe i co jakiś czas golę prawie do zera aż znowu nie urosną krzaczory. wyobraz sobie tez na miejscu panny jakby miala brac pena w usta i jej by te kłaki wszedzie wchodziły, napewno nie byłoby jej przyjemnie.

Shnitzel 

Wysłany: Sob 16 Sie, 2014   

Nie musisz ogolic na gładko, wystarczy zebys przyciał maszynka do włosów na mniej niz 1cm. I zarost zostanie i komfort sie poprawi dla ob stron. Mozesz psrobowac na gładko - ale to zaezy od dziewczyny, niektore lubia owłosienie, niektóre nie. Dlatego tylko przytnij i zapytaj czy jest ok, czy preferuje wiekszy busz czy mzoe gładziej.

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu