Postaram się pomóc | Autor | Wiadomość | Yourhope Dołączył: 20 Sty 2014 Posty: 2 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 07 Cze, 2014 Postaram się pomóc |
|
| Witajcie, moja historia ze stulejką zaczęła się w wieku 13 lat . Dowiedziałem, się że to stulejka niepełna tego typu : http://images29.fotosik.p...7dfb14f0gen.jpg .
Dużo na ten temat czytałem i dowiedziałem się , że można ją wyleczyć samodzielnie. Udało mi się to ! dziś już nie mam stulejki i nadwrażliwości penisa, która towarzyszyła temu schorzeniu. Wyleczyłem ją specjalnymi ćwiczeniami, które połączyłem i dobrałem sobie serie oraz powtórzenia , dzięki temu rozszerzyło się ujście napletka oraz odkleiła się część, która była przyklejona do żołądzia . Nadwrażliwość wyleczyłem podobnie. Pisze ten post w celach informacyjnych. Gdyby ktoś miał pytania odnośnie ćwiczeń jak i przebiegu całej mojej kuracji to może napisać na GG : 7955315 albo na poczte : johnny1502@wp.pl . Chętnie pomogę dobrać takie ćwiczenia i postaram się pomóc jak najlepiej umiem, nie chce żeby moja wiedza nikomu się nie przydała. Pozdrawiam. | _________________ GG : 7955315 pisz jbc. | | | |  | arkan Wiek: 30 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Sro 09 Lip, 2014 |
|
| Miałem częściową stulejkę, jednak dziewczyna częściowo wyleczyła mi ją, jedynie mnie lekko boli, gdy mi tak na maksa staje, dodatkowo odkryty grzybek też jest bardzo wrażliwy jednak z czasem już mniej.
Mógłbyś coś polecić aby całkowicie się pozbyć tego bólu? | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|