Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Postaram się pomóc
Autor Wiadomość
Yourhope 

Wysłany: Sob 07 Cze, 2014   Postaram się pomóc

Witajcie, moja historia ze stulejką zaczęła się w wieku 13 lat . Dowiedziałem, się że to stulejka niepełna tego typu : http://images29.fotosik.p...7dfb14f0gen.jpg .
Dużo na ten temat czytałem i dowiedziałem się , że można ją wyleczyć samodzielnie. Udało mi się to ! dziś już nie mam stulejki i nadwrażliwości penisa, która towarzyszyła temu schorzeniu. Wyleczyłem ją specjalnymi ćwiczeniami, które połączyłem i dobrałem sobie serie oraz powtórzenia , dzięki temu rozszerzyło się ujście napletka oraz odkleiła się część, która była przyklejona do żołądzia . Nadwrażliwość wyleczyłem podobnie. Pisze ten post w celach informacyjnych. Gdyby ktoś miał pytania odnośnie ćwiczeń jak i przebiegu całej mojej kuracji to może napisać na GG : 7955315 albo na poczte : johnny1502@wp.pl . Chętnie pomogę dobrać takie ćwiczenia i postaram się pomóc jak najlepiej umiem, nie chce żeby moja wiedza nikomu się nie przydała. Pozdrawiam.

arkan 

Wysłany: Sro 09 Lip, 2014   

Miałem częściową stulejkę, jednak dziewczyna częściowo wyleczyła mi ją, jedynie mnie lekko boli, gdy mi tak na maksa staje, dodatkowo odkryty grzybek też jest bardzo wrażliwy jednak z czasem już mniej.
Mógłbyś coś polecić aby całkowicie się pozbyć tego bólu?

Odpowiedz do tematu