Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krosty
Autor Wiadomość
vanish 

Wysłany: Wto 24 Gru, 2013   Krosty

Witam.
Wiem, że jestem jeszcze bardzo młody - mam 13 lat ale zauważyłem pewien problem.
W czasie 'spoczynku' nie jest to widoczne, ale podczas erekcji jest to zauważalne ten problemem są krosty. Chciałbym, żebyście zindentyfikowali ten problem i mi go opisali, ewentualnie jak go rozwiązać. Prosiłbym również o nie wytykanie wielkości penisa, gdyż jestem świadom, że nie jest duży (ale wierzę, że z biegiem lat urośnie).

[ Dodano: Wto 24 Gru, 2013 ]
Natomiast kiedy odwijam napletek widzę takie 'wypuklenia' co to może być. Najdziwniejsze jest to, że w niczym mi to nie przeszkadza (podczas masturbacji również) a pod palcami jest to bardzo słabo wyczuwalne).

boy2010 

Wysłany: Wto 24 Gru, 2013   

chyba jesteś za młody by się tu udzielać :!: jeżeli ci to w niczym nie przeszkadza to nie masz się czym przejmować :wink: niestety z twojego opisu ciężko coś powiedzieć ale najlepszym wyjściem by było jeśli byś poszedł po poradę do dermatologa w końcu tylko fachowym okiem można będzie to obejrzeć i ocenić co to jest :wink:

-------------------------------------------------

Odpowiedz do tematu