Narośla - Kłykciny kończyste - relacje |
Autor | Wiadomość |
Biller Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 17 | Wysłany: Sob 03 Sie, 2013 Narośla - Kłykciny kończyste - relacje |
|
| Witam
Mam 25 lat
Od 2ch miesięcy widnieją na moim przyrodzeniu dziwne narośla.
Pojawiły się nagle.
Nie można ich urwać ponieważ są ukrwione. Nie chcę sobie zrobić krzywdy dlatego ich nie urwałem.
Cóż to takiego i jak się tego pozbyć ??
 | | |
| |
 |
Adik Wiek: 38 Dołączył: 04 Sie 2013 Posty: 1 Skąd: pomorze | Wysłany: Nie 04 Sie, 2013 Narośl |
|
| Cześć Biller.
Te narośle to prawie na pewno brodawki. Nie próbuj ich urywać - możesz w ten sposób tylo pogorszyć sprawę. Konieczna będzie wizyta u dermatologa. Lekarz zaleci usunięcie ich przez wymrożenie (tlenkiem azotu) lub też przepisze lek (np. Condyline) która sam pozbędziesz się brodawek.
Dodam, ze jest to choroba wirusowa (HPV), zatem powinienes się wstrzymać na razie z kontaktami seksualnymi, bo możesz kogoś zarazić.
Jakkolwiek nie martw się to popularna i niegroźna choroba (pod warunkiem, że leczona )
więcej się nie rozpisuję, bo resztę możesz wygooglować wpisując hasla: brodawczak ludzki, brodawki, wirus HPV, kłykciny kończyste.
pozdrawiam serdecznie! | _________________ Adik | |
| |
 |
maje Dołączył: 10 Cze 2013 Posty: 134 Skąd: Jawor | Wysłany: Nie 04 Sie, 2013 |
|
| Trzeba tylko delikatnie wymrażać, żeby kutasa nie odmrozić.
Biller, masz fajnie wydepilowanego. Robisz to maszynką czy kremami? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Biller Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 17 | Wysłany: Pon 05 Sie, 2013 Narośla - Kłykciny kończyste - relacje |
|
| 1. Cóż, w takim razie trzeba się udać do dermatologa.
2. Zawsze tylko i wyłącznie maszynką.
Kremy w ogóle nie działają.
[ Dodano: Pon 30 Wrz, 2013 ]
Byłem u dermatologa.
Przepisał mi 2 opakowania Hascovir'u, maść Hascovir oraz Condyline.
Zjadłem 1 opakowanie Hascoviru.
Wczoraj skończyłem 3 dniową kurację Condyline.
Dzisiaj jest 4 dzień. Widać, że obumierają te cholerne brodawy.
Niestety dzisiaj już nie bardzo mogę tego dotykać. Boli. W jednym miejscu pojawiły się nawet dwa pryszcze które już opróżniłem.
Mam nadzieję, że za tydzień nie będzie śladu.
Zdjęcia z relacji: przed i po:
[zdjęcia przed robione 2 miesiące temu, po tym czasie KK pojawiło się więcej oraz powiększyły się]
[ Dodano: Wto 01 Paź, 2013 ]
2 dni po 3 dniowej kuracji Cyndoline.
Boli jak się dotyka lecz widać, że kk prawie uschły, a rany powoli się goją.
Dodatkowo zażywam Hascovir
 | |
| |
 |
|