Czy mój penis jest ok? |
Autor | Wiadomość |
bialy1994 Wiek: 31 Dołączył: 11 Lip 2013 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 Czy mój penis jest ok? |
|
| Witam.
Mam 19 lat. Razem z moja dziewczyna planujemy zaczac wspolzyc, lecz ja nie jestem jeszcze gotowy, przez wielkosc mojego sprzetu. Jestem prawiczkiem, ona juz nie jest dziewica i wiem ze miala doczynienia z wiekszym penisem od mojego.. Uwazam ze moj sprzet jest za maly i nie dam rady stanac na wysokosci zadania.. Boje sie ze ona nawet go nie poczuje.. Moglibyscie go ocenic? Ile cm potrzeba aby dogodzic dziewczynie ? Pomozcie !! Dodam ze moj penis nie zmienia sie od 4 lat, jest szansa ze jeszcze urosnie i zgrubieje?
Oto zdjecia !
http://tinypic.com/view.php?pic=2j0k1z6&s=5
http://tinypic.com/view.php?pic=nb5ieg&s=5
http://tinypic.com/view.php?pic=2urkvvp&s=5 | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 |
|
| Myśle że to normalny penis cóż musisz spróbowac, ważne byś się nie stresował. Skąd wiesz że miała do czynienia z większym? Może był nie dużo większy od twojego. Bzyknij ją po prostu i się postaraj | |
| |
 |
bialy1994 Wiek: 31 Dołączył: 11 Lip 2013 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 |
|
| Zapytalem ja o to, to mowila ze jej byly mial 18 cm i w obwodzie 14 cm.. Stresuje sie strasznie przed paroma pierwszymi razami bo wiem ze nie dam rady nic "takim czyms" zdzialac... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 |
|
| Witaj. Zasadnicze pytanie. Dziewczyna mierzyła swojemu byłemu członka, czy jej tylko powiedział, że ma takie wymiary? A Ty swojego mierzyłeś? Ile masz centymetrów? Bo na zdjęciach na strasznie małego nie wygląda.
Co do pierwszego razu to obawiam się, że może to niezbyt różowo u Ciebie wyglądać (nawiasem mówiąc rzadko kiedy inicjacja jest perfekcyjna). Ale nie przez penisa. Jeżeli coś się nie uda, to tylko przez Twoje podejście. Wiem, że łatwo powiedzieć, trudniej zrobić, ale nie myśl o tym jak wypadniesz. Dużo lepiej będzie jak podejdziesz do sprawy na luzie, spontanicznie.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
bialy1994 Wiek: 31 Dołączył: 11 Lip 2013 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 |
|
| A tego to nie wiem.. Ale jest szansa ze i z takim malym sprzetem moge cos zdzialac? Nawet jak podejde na luuzie. Dlatego prosze o porady, one dadza mi satysfakcje ze moze nie jest tak zle. Moj okolo 15 cm dlugosci, obwodu nie znam.. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 |
|
| No to widzisz. Ja bym obstawiał, że były Twojej dziewczyny tylko powiedział jej, że ma te 18 cm. W rzeczywistości mógł mieć mniej. Mało prawdopodobne, by dziewczyna mogła na oko ocenić wymiary członka (zwłaszcza, jeżeli był to jej pierwszy facet). Z drugiej strony Twoje 15 cm to nie jest mało. To jest normalna długość penisa, wokół której oscyluje większość facetów. Dlatego niepotrzebnie się stresujesz i tylko pogarszasz sprawę. Bo jak przyjdzie co do czego, to będziesz tak nakręcony tym że sobie nie poradzisz, że w ogóle nie będzie chciał Ci stanąć. | |
| |
 |
bialy1994 Wiek: 31 Dołączył: 11 Lip 2013 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 |
|
| Moze i masz, racje. Moze i nie mam az takiego malego, ale widze to na wf, jak koledzy sie przebieraja widac ze cos maja cos w tych gaciach a ja nic.. I mysle ze to tez po czesci wplywa na moja psychike. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 |
|
| Obserwacjami z szatni też nie masz co się za bardzo sugerować. Penisy w zwisie mają różne rozmiary. Niektóre są bardzo małe, inne większe. Podczas wzwodu do tych pierwszych z reguły napływa więcej krwi niż do tych drugich i różnica po części się zaciera. Poza tym część chłopaków może mieć półwzwód gdy się przebieracie. Dlatego, tak jak Ci pisałem, nie nakręcaj się negatywnymi myślami przed pierwszym razem. | |
| |
 |
bialy1994 Wiek: 31 Dołączył: 11 Lip 2013 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 |
|
| OK, dzieki wielkie za pomoc . Mysle ze dam rade pokazac kobiecie na co mnie jednak stac i z takim sprzetem | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Wto 23 Lip, 2013 |
|
| Niczym się nie przejmuj, będzie ok ja miałem podobnie, albo jeszcze gorzej bo ekschłopak miał 20 cm + wielkie jądra podobno XD ale czasami wielkość nie jest najważniejsza | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 27 Lip, 2013 |
|
| sikor17, I co długą byłeś z tą dziewczyną? | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 28 Sie, 2013 |
|
| I co? Poruchałeś? Powiem Ci tak, mam podobnego i moja dziewczyna jest zachwycona. Więc nie peniaj, tylko leć do laski, enjoy!!!!!!!!! | |
| |
 |
PatrykTester Dołączył: 22 Sie 2013 Posty: 21 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 |
|
| Jest ok, a techniką jaką uprawiasz seks można nadrobić małą wielkość. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Wto 17 Gru, 2013 |
|
| bialy1994 jak dla mnie to wygląda normalnie pytanie ile ma cm | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
|