Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     preejakulat
Autor Wiadomość
jan_kaz 

Wysłany: Sro 26 Cze, 2013   preejakulat

Witam, już kiedyś podzieliłem się następującym problemem - podczas ściskania nogami dochodzi do silnego podniecenia i wskutek tego najpierw pojawia się przeźroczysty śluz (preejakulat), a przy dalszym ściskaniu dochodzi do wytrysku. W odpowiedzi dowioedziałem się, że to skutek podrażniania prostaty. Ale podobne zjawisko zauważyłem podczas dokonywania przysiadów na jednej nodze z ciężarem ok. 20 kg. po klikunastu powtórzeniach z peniska wypływa preejakulat, czyli znów pojawia sie przeźroczysty śluz. Szczególnie gdy robię przysiady na lewej nodze - czy to też skutek podrażnienia prostaty? Podczas przysiadów na prawej nodze tego zjawiska nie zauważyłem. Jak z tym radzą sobie ciężarowcy? Jak zachwać się np. na siłowni, gdy z wacka leci śluz?
pozdrawiam

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 26 Cze, 2013   

Zawsze można iść do WC i wytrzeć preejakulat.

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Sro 26 Cze, 2013   

dziwny problem ponieważ:
1. jak sie robi przysiady na jednej nodze?
2. Jak można dojść od "ściskania nóg"?

Musisz być wyjątkowo napalony :D Jezeli śluz ci przeszkadza to sobie strzep przed siłownią. Poza tym, przecież nie ćwiczysz w samych slipach, a nie wierzę ze tyle tego jest że ci spodnie przemakają

penis.com.pl
masturbator
sikor17 

Wysłany: Czw 27 Cze, 2013   

Gorryl napisał/a:
Poza tym, przecież nie ćwiczysz w samych slipach, a nie wierzę ze tyle tego jest że ci spodnie przemakają

Może niedokładnie w pierwotnym temacie powiem, ale Gorryl uwierz że może być aż tyle XD sam się o tym przekonałem, bo niestety czy stety jak jestem podniecony to produkcja idzie u mnie pełną parą... Raz przemokły bokserki i był ślad na jeansach XD

jan_kaz 

Wysłany: Czw 27 Cze, 2013   

Do Gorylla - może tego nie ma aż tak dużo, żeby spodenki przemokły, ale nie jest przyjemne, gdy w majtkach robi sie mokro i do tego lepko. Poza tem oczywiście, że można pójść do łazienki i umyć się, albo, jak radzisz - przed wizytą na siłowni czy przed ćwiczeniami strzepać małego. Ale nie w tym problem - problemem jest fakt wydzielania się preejakulatu podczas wysiłku fizycznego - przecież wysiłek nie jest podnieceniem, a więc jaki jest mechanizm wycieku śluzu - czy to jest zjawisko normalne? Stawiam więc jeszcze raz pytanie - jak sobie z tym problemem radzą np. ciężarowcy? czy mają jakiegoś pampersa?
I jeszcze jedno - można robić przysiady na jednej nodze - nie jest to takie trudne, trzeba tylko uchwycić równowagę, należy to do ćwiczeń rozbudowujących mięśnie ud. A co do ściskania - to weź piłkę między nogi i ściskaj ją lub są specjalne przyżądy do ściskania - te ćwiczenia również pomagają rozbudować mięśnie nóg.
pozdrawiam

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Nie 07 Lip, 2013   

trudno jest mi sie wypowiadać na ten temat. Nigdy nie miałem wycieku od samego wysiłku fizycznego. Być może za dużo trzepię...

Odpowiedz do tematu