Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zarysowany wacek...
Autor Wiadomość
Boss 

Wysłany: Pon 25 Lut, 2013   Zarysowany wacek...

Cześć!

Mam problem i niesamowicie przez to się boję. Otóż miałem ostatnio kontakt seksualny z nowo poznaną osobą. Podczas zabawy oralnej ząb zarysował mi wacka do takiego stopnia, że pojawiła się krew.

Co mam robić? Jeśli mnie zarażono HIVem albo jakimś innym badziewiem? Mam iść do lekarza? Są jakieś leki antywirusowe czy coś, co wzięte w porę uchroni mnie przed zachorowaniem?

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Pon 25 Lut, 2013   

jeślii doszło do zakazenia to piersze objawy pojawia sie 3-6 tyg i beda przypominać grype i problemy z układem pokarmowym jak biegunka...pierwsze trzy miesiące od potencjalnego zakazenia nie daja pewności że test bedzie w 100% skuteczny wiec zwykle robi sie kika badań możesz je zrobic anonimowo w laboratorium...nie sadzę aby były jakieś leki które możesz teraz zażyć żeby uchronic sie przed zakażeniem (jesi wogóle doszło do kontaktu z wirusem)...mozesz oczywiście udac sie do lekarza który odpowie na wszystkie pytania ale najważniejsze jest unikanie kontaktów seksuanych z przypadkowymi osobami które moga byc w grupie wysokiego ryzyka, teraz oczywiście byłoby rozsadne zrezygnowanie z kontaktów seksualnych do czasu kiedy badania wyklucza obecność żeby nie narażac innych osób na ewentualny kontakt z wirusem...

Odpowiedz do tematu