| Problem z napletkiem? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | black1298   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 17 Lut, 2013   Problem z napletkiem? |   
 |                                              | 
 |                                              | Heej, Szukałem na forum ale nic nie znalazłem więc mysle że niebylo takiego tematu.
 Otóż kiedyś kolega powiedzial mi ,że jak mi stoi to napletek powinien się sam zsunąć z żołędzia, a ja tak niemam .Czy to jest jakis problem ?Pomóżcie.Jak coś to moge zdjęcia wstawić.Dzięki
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ZmarszczonyFred [Usunięty]

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | legolas1   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 |   
 |                                              | 
 |                                              | ja dodam ze swojej strony, że jeśli jesteś w stanie bez problemu odprowadzić napletek zarówno w stanie spoczynku jak i wzwodu to wszystko jest OK. To czy sam schodzi czy musisz go odciągnąć ręką nie ma znaczenia. |                                              | _________________ ultima consolatio corporis humani
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |