pytanie do facetów |
Autor | Wiadomość |
marek32 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 pytanie do facetów |
|
| Witam,
Jestem redaktorem nowego męskiego portalu. Mam pytanie do mężczyzn : o czym chcieli by czytać w sieci najbardziej.
Marek Kawecki | |
| |
 |
BojarAG Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 21 | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| Szydełkowanie.. | |
| |
 |
papkus Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 7 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 Hmm |
|
| Dajcie porzadną galerie, filmy, a co do TEMATÓW .. to "siłownia""mięśnie" i te sprawy - Jak dla mnie Ale pierwdze 2 to podstawa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marek32 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| Galerie będzie już bardzo niedługo, z filmami gorzej. Natomiast paluje zrobić porządny dział o piłce nożnej.
Może kobiety tez się wypowiedzą : czego chciały by się dowiedzieć o mężczyznach ?
Marek Kawecki | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| tylko nie pisz tam rad w stylu COSMO bo sa (moim zdaniem) czesto przesadzone a jeszcze czesciej beznadziejne
czego chcialabym sie dowiedziec o facetach? hm.. w sumie to wlasnie na www.penis.com.pl sie dowiaduje. moze moglo by sie tam znalezc wlasnie jakis dzial z problemami etc. ale tak w sumie to sama niewiem. jesli to ma byc meski portal to musi tam zlalezc sie cos co im sie spodoba a nie nam<plci zenskiej> | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| dobrze gada hehe nie wiem .. ja bym tam zamiescil hmmm no wlasnie .. nie wiem czy jest sens tworzenia czegos nowego .. skoro wszytko jest tu...
pozdrawiam,
Harold. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|