| Napletek jak daleko? pomocy | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | jestemunikalny   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 02 Paź, 2012   Napletek jak daleko? pomocy |   
 |                                              | 
 |                                              | witam mam takie pytanie.. jak nisko powinno sie sciagac napletek? be problemu sciagam poza zolądz i skora mi sie zwija w fałdki , wydaje mi sie ze nizej nie sciagne przez te lady... czy to dobrze? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | lubelsky   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 17 Paź, 2012   Re: Napletek jak daleko? pomocy |   
 |                                              | 
 |                                              | napletki są rózne tak jak penisy. jesli bez dyskomfortu sciagasz cały z główki to jest ok. nie musi ci sie cała skóra 'rozejsc' na penisie. mozesz miec fałdy lub może ci ona pozostać za główką. ja tak mam.

| k.jpg 
 |  
		|  |  
		| Plik ściągnięto 285 raz(y) 105,59 KB |  
 |                                              | _________________ Chłopaki nie golcie penisów!
 Ktoś chętny się poznać?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |