Penis down |
Autor | Wiadomość |
argus Wiek: 47 Dołączył: 07 Wrz 2012 Posty: 6 Skąd: Wieruszew | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2012 Penis down |
|
| Witam, jestem facetem po 30, miewam ostatnio problemy z erekcją. Nie wiem co się dzieje, wydaje mi się, ze wszystko jest w porządku, dochodzi do stosunku a ja opadam. Jest to dość wstydliwy dla mnie problem i nie chce od razu iść z tym do lekarza. Tym bardziej jeśli przytrafiło mi się to dopiero 3 raz. Proszę o rady. | |
| |
 |
amstaff Dołączył: 30 Sie 2012 Posty: 38 Skąd: Anglia | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2012 |
|
| A jak z ruchem u Ciebie w życiu? Jesteś aktywny fizycznie? Dobrze się odżywiasz? Na początek spróbuj pobiegać lekko 15 min co drugi dzień, w następnym tygodniu 20 min i zobacz czy to pomoże. Wbrew pozorom ruszenie dupy mocno rusza nasze krążenie. | |
| |
 |
sirrah1980 Dołączył: 22 Sie 2012 Posty: 5 Skąd: Internet | Wysłany: Sob 08 Wrz, 2012 |
|
| A papierosy - palisz?, poczytaj do argininie i teribis tesesris (czy coś takiego), ja używam i tego, i tego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mort Wiek: 57 Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 2 Skąd: Legnica | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2012 |
|
| Też mi się wydawało, że wszystko jest w porządku. Okazało się, ze byłem tak zmęczony i przepracowany, że nawet tego nie odczuwałem. Mój penis po prostu nie miał siły. Zobaczyłem reklamę w TV- tak wiem , brzmi głupio, ale tak było, i kupiłem tabletki Braveran. Na mnie to zadziałało, mojej kobiecie też;). Polecam również Tobie. | |
| |
 |
argus Wiek: 47 Dołączył: 07 Wrz 2012 Posty: 6 Skąd: Wieruszew | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2012 |
|
| Do amstaff:
Wiesz co chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu, biegam na bieżni, jeżdżę na rowerku, wiec to nie może być problem związany z ruchem…
Do sirrah:
Nie nie palę, jestem wręcz przeciwnikiem.
Do mort:
No na reklamę bym nie wpadł, miedzy innymi dlatego, że nie oglądam telewizji. Zastanawiałem się czy nie załatwić recepty na Viagrę. Ten Braveran to jest coś podobnego? | |
| |
 |
mort Wiek: 57 Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 2 Skąd: Legnica | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2012 |
|
| To zależy. Przede wszystkim różnią się tym, że przy Viagrze jak weźmiesz to już koniec, stoi i po prostu musisz wiesz… a przy Braveranie potrzebna jest gra wstępna, musi nastąpić jakaś stymulacja, podniecenie. Moim zdaniem to jest dużo lepsze a przede wszystkim tańsze (ok 25 zł) no i bez recepty. | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2012 |
|
| a moze problem tkwi w rutynie i znudzeniu partnerka...? | |
| |
 |
argus Wiek: 47 Dołączył: 07 Wrz 2012 Posty: 6 Skąd: Wieruszew | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2012 |
|
| Nie, moja kobieta jest wręcz idealna. Problem tkwi we mnie nie w niej. Pragnę ją całym swoim umysłem i ciałem do czasu...wejścia.
do mort:
ok, dzięki, chyba spróbuję | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2012 |
|
| a jakies napięcia psychiczne typu niechciana ciąża czy tym podobne? | |
| |
 |
argus Wiek: 47 Dołączył: 07 Wrz 2012 Posty: 6 Skąd: Wieruszew | Wysłany: Pią 14 Wrz, 2012 |
|
| Nie, mamy wspaniałego synka, planowany. Nie wiem, zastanawiam się czy to przypadkiem stres w pracy nie jest przyczyną. Dzięki w ogole za zainteresowanie | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pią 14 Wrz, 2012 |
|
| stres to straszne kurestwo i może jak najbardziej byc przyczyna chociaz Twój sportowy tryb zycia powinien Cie trzymac w formie fizycznej i psychicznej...no chyba że poziom stresu jest za wysoki... | |
| |
 |
argus Wiek: 47 Dołączył: 07 Wrz 2012 Posty: 6 Skąd: Wieruszew | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2012 |
|
| Najgorsze jest to, że ja w zasadzie nie czuję jakiś zestresowany, to może siedzieć w mojej psychice? | |
| |
 |
|