"Ścieżka miłości" |
Autor | Wiadomość |
mati0393 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 36 Skąd: polska | Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 "Ścieżka miłości" |
|
| Witam, chciałbym się zapytać, czy golicie swoją "ścieżkę miłości"? (Włosy od pępka do przyrodzenia) | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 |
|
| Ja golę, jajka i wszystko tyłek kremem do depilacji, a do pępka maszynką , włosy są obleśne i gromadzą się tam tylko bakterie i pot. | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 17 Maj, 2013 |
|
| Nie gole bo męsko to wylgąda i moja dziewczyna również lubi mój zarost na jajach i ścieżke do wacka ;p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
thomj Wiek: 42 Dołączył: 30 Cze 2015 Posty: 31 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 02 Lip, 2015 |
|
| marcinekk, święte słowa, ja robię tak samo | _________________ skype: thomj1919 | |
| |
 |
malehunk Wiek: 39 Dołączył: 24 Cze 2015 Posty: 57 Skąd: stąd | Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 |
|
| Jak dla mnie, to zalezy od ogolnego owlosienia. Jesli jest go generalnie malo, albo lubi się gladka ogoloną klatę, to mozna calkowicie golic, ale jesli jednak troche zarostu jest, a nie chcemy koniecznie golic klaty, to moim zdaniem lepiej wyglada gdy sie przystrzyże poniżej pepka na krotko maszynka do strzyżenia, a jajka już można wtedy na zero. Ale jak kto woli. Ja najczesciej tylko przystrzygam lekko podbrzusze żeby było męskie, ale nie zarośnięte, ale od czasu do czasu mam ochote na calkiem gladka skore na klacie, brzuchu i jądrach. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 |
|
| Z tym owłosieniem w ogóle jest pewien problem, bo z jednej strony po coś tam jest, przed czymś chroni (u mężczyzn chyba przed przegrzaniem), ale z drugiej strony to szczególnie w upały jest z tym problem. Ja bym tej ścieżki na waszym miejscu nie goliła, bo wygląda naprawdę seksi, no chyba, że tak wam bardziej pasuje. | |
| |
 |
|