Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     "Ścieżka miłości"
Autor Wiadomość
mati0393 

Wysłany: Nie 12 Sie, 2012   "Ścieżka miłości"

Witam, chciałbym się zapytać, czy golicie swoją "ścieżkę miłości"? (Włosy od pępka do przyrodzenia)

marcinekk 

Wysłany: Nie 12 Sie, 2012   

Ja golę, jajka i wszystko tyłek kremem do depilacji, a do pępka maszynką , włosy są obleśne i gromadzą się tam tylko bakterie i pot.

men1995 

Wysłany: Pią 17 Maj, 2013   

Nie gole bo męsko to wylgąda i moja dziewczyna również lubi mój zarost na jajach i ścieżke do wacka ;p

penis.com.pl
orgasm contol
thomj 

Wysłany: Czw 02 Lip, 2015   

marcinekk, święte słowa, ja robię tak samo

malehunk 

Wysłany: Pią 03 Lip, 2015   

Jak dla mnie, to zalezy od ogolnego owlosienia. Jesli jest go generalnie malo, albo lubi się gladka ogoloną klatę, to mozna calkowicie golic, ale jesli jednak troche zarostu jest, a nie chcemy koniecznie golic klaty, to moim zdaniem lepiej wyglada gdy sie przystrzyże poniżej pepka na krotko maszynka do strzyżenia, a jajka już można wtedy na zero. Ale jak kto woli. Ja najczesciej tylko przystrzygam lekko podbrzusze żeby było męskie, ale nie zarośnięte, ale od czasu do czasu mam ochote na calkiem gladka skore na klacie, brzuchu i jądrach.

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 03 Lip, 2015   

Z tym owłosieniem w ogóle jest pewien problem, bo z jednej strony po coś tam jest, przed czymś chroni (u mężczyzn chyba przed przegrzaniem), ale z drugiej strony to szczególnie w upały jest z tym problem. Ja bym tej ścieżki na waszym miejscu nie goliła, bo wygląda naprawdę seksi, no chyba, że tak wam bardziej pasuje.

Odpowiedz do tematu