Propozycja dla "BI" |
Autor | Wiadomość |
notosek Dołączył: 04 Lip 2005 Posty: 2 | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 Propozycja dla "BI" |
|
| Jestem gejem i mam pytanie do innych gejów którzy się tu znajduję Czy któryś jest chętny do wymiany fotek swoich wacków? Proszę pisać Bo jestem napalony ;] | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| jak jestes napalony to wejdz w pierwszy dzial, i jest tam galeria dumy meskiej, masz tam do wyboru do koloru. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| dokładnie | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 Re: Propozycja dla "BI" |
|
| notosek napisał/a: | Jestem gejem i mam pytanie do innych gejów którzy się tu znajduję Czy któryś jest chętny do wymiany fotek swoich wacków? Proszę pisać Bo jestem napalony ;] |
przy okazji mozesz umiescic tam swoje fotki | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| heh | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
|