ulubione miejsca... |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 ulubione miejsca... |
|
| jak sam temat wskazuje, a takowego nie widzialem chyba tu jeszcze, no chyba ze bardzo dawno, chodzi mi o miejsca w ktorych to robicie, ktore najbardziej Wam sprzyjaja , mysle oczywiscie o miejscach - pomieszczeniach gdzie to robicie, nie miejsca na ciele kobiety
pozdrawiam. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| Nie mam wielkiego doświadczenia, ale zawsze lubiłem i będę lubił przytulne i miłe własne łóżeczko. Najlepiej się tam czuję.
Za to wiem jakie miejsca chciałbym wypróbować:
- przebieralnia w sklepie
- las
- hotel co najmniej trzygwiazdkowy (oczywiście w pokoju takiego hotelu )
i wiele, wiele innych
I wiem, że te miejsce też uznałbym za ulubione | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| ojojoj różne miejsca były ....(m.in przebieralnia, prysznic, las, plaża) ale jest jeszcze wiele miejsc do wypróbowania....
ale oczywiście łóżko ---niezastąpiony przyjaciel | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| My robiliśmy to u mnie w domu na moim łóżku i u kumpla w jaccuzi a najbardziej chciałbym spróbować w pokoju nauczycielskim podczas lekcji :PP | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| OMG taki to ma marzenia | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| Wszystkiego trzeba spróbować | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | Wszystkiego trzeba spróbować |
No na pewno nie będę tego robił stojąc w krowiej kupie
Spasuję | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| a ja mam juz coraz mniejsa ochote czytac Twoje posty | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | a ja mam juz coraz mniejsa ochote czytac Twoje posty |
Żeby Ci czasem to zniesmaczenie bokiem nie wyszło.
Przypominasz mi moją promotorkę. Cokolwiek, ktokolwiek powiedział - Ona się zawsze uczepiła. Cieszę się, że nie byłem jedyną taką osobą, do której miała uwagi ad języka, stylu zdań, tego jak i o czym człowiek się wypowiadał.
Open Your mind Harold :].
Jak chcę to potrafię być kulturalnym . | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| biggi82 napisał/a: |
Open Your mind Harold :].
Jak chcę to potrafię być kulturalnym . |
widzisz a ja zyje w bogiej niesiwadomosci ze moj umysl jest otwarty, i ze kultura czlowieka to wyplywa sama z siebie, nie potrzeba jej zmuszac do pokazania sie na zewnatrz, Twoja promotrka miala sporo racji , styl jezyka swiadczy o czlowieku, duzo Ci o danej osobie powie, jak dla mnie malo co soba reprezentujesz, przepraszam ale takie jest moje zdanie, moze zle Cie oceniam ale narazie nie dajesz sie inaczej poznac..
pozdrawiam. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Ja waliłem konia wodmu, w lesie, na plaży, w wodzie(na srodku jeziora wieczorem), a ostatnio zrobiłem to w autobusie...ale była jazda i jaki szybki sputst. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 |
|
| Kilek napisał/a: | Ja waliłem konia wodmu, w lesie, na plaży, w wodzie(na srodku jeziora wieczorem), a ostatnio zrobiłem to w autobusie...ale była jazda i jaki szybki sputst. |
chodzilo mi raczej o miejsca stosunkow | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| hehehe | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|