Problem z analem. |
Autor | Wiadomość |
matrix1413 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 10 | Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 Problem z analem. |
|
| Witam mam taki problem że..chce zacząc uprawiać z dziewczną sex analny ale ona ma tak ciasny tyłek że prawie nie mozliwe jest włozenie penisa.Ja juz ze stresu podczas wkładania ze nigdy niewychodzi mam opady ..Dajcie jakąś rade jak sie mamy nastawic i jak to robic na poczatku zeby tylek sie "rozciagnał" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006 |
|
| moze poprostu jest spieta bardzo ;] hehe nie wiem robiles kiedys 'minete' ? moze zrob to samo przy teleczku ... ;p moze sie rozluzni i bedzie ok ... albo moze jakas mala palcoweczke ;> | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006 |
|
| matrix nic na siłę, prawdopodobnie ma zaciśnięty mięsień zwieracza(co jest chyba odruchem na to, że chcesz tam pakować wacka ) spróbuj najpierw placem powoli, może rozluźni. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 28 Wrz, 2006 |
|
| Użyj wazeliny... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |
|
| dokładnie WAZELINA jesli robicie to bez gumy
jelsiz guma to żel nawilżający na bazie wody
Specjalnie do tego ejst zel firmy Johnson&Johnson o nazwwie KY, jenak dorgi wiec polecam zwykly zel do usg z apteki etz jest spoko
a palcoiweczka i minetka tyleckza wskazana
uparwiam anal od zawsze z chlopakami i wiem jak robic aby bylo OK | |
| |
 |
ella Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 |
|
| Jeśli chcesz "poczęstować" swoją pannę w pupę, to najpierw musicie do tego właściwie podejść, bez nerwów (odbyt ma zwieracze, czyli mięsień, jeżeli kobieta go zaciska, to bardzo trudno będzie spenetrować jej pupę), niech się rozluźni i postara lekko "otworzyć", oczywiście wcześniej użyj jakiegoś lubrykantu (np. wazelina, specjalny płyn "Anal Lube") żeby nawilżyć odbyt. Seks analny to zaawansowany sposób współżycia, musisz być bardzo delikatny i stopniowo przyzwyczajać partnerkę do tego typu pieszczot. | |
| |
 |
|