Jak szybko kończycie?? |
Autor | Wiadomość |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 Jak szybko kończycie?? |
|
| Chciałem się zapytać o coś. Zdażało się wam skończyć po dosłownie 30-45 sekundach?? Bo mi niestety tak. Ale właśnie dziwne w tym jest to, że miałem tak tylko czasami i zwykle poza domem. U siebie w domu mogłem się kochać z dziewczyną 2 godziny a np u jej siostry minuta i strzeliłem, tak samo u niej w domu raz miałęm. Widywaliśmy się żadko (raz na miesiąc) i czy mogło to mieć wpływ na długość stosunku?? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 |
|
| taki temat jush byl nie zasmiecajcie tego forum ... ;O
nie wiem czym to moze byc zwiazany zacznij cwiczyc miesnie PC .. powinno byc lepiej .. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 |
|
| a kture to sa te miesnie PC? napiszcie cos na ten temat bo wszyscy pisza musisz cwiczyc miesnie PC ale kture to sa ! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 |
|
| poczytaj w ebooku ale najszybciej to te.. ktore 'cwiczysz' od dzis juz siwadomie jak chcesz zatrzymac siusianie ;p | |
| |
 |
|