Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     forum...
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   forum...

Czy jest jakieś forum kobiece odpowiednik naszego?Zna ktoś adres?odp pls pozdro

harold mckee 

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   

nic o tym nie wiem ;|

sprawdz moze pod ...

www.pochwa.pl ? :D hehehe

Strikerx 

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   odp

To jest raczej sklep a nie forum właśnie też szukam czegoś takiego i chbya jednak nie ma...??

penis.com.pl
orgasm contol
harold mckee 

Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006   

hehehe kobiety to wiesz na spotkaniach kobiecych dyskutuja o tych sprawach ;p ;) a faceta raczej nie wypada - przynajmiej tak sie utarlo ;D ;pp hehe ;)

nie wiem moze poszukaj czegos w google.. trudno mi powiedziec ;p

kameleon2
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006   

skasowany

69*
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006   

Nie rozumiem was chłopaki. Wszyscy chcą sobie powiększać penisa, bo każdy ma za małego..
Ja mam około 17cm, nigdy go nie mierzyłem a na 17 wygląda, czyli nie jest mały. Moja dziewczyna nie skarży się ze coś jest za małe. Wręcz odwrotnie, jest zachwycona, gdy się kochamy. Potrafię ję podniecić samym widokiem, gdy tylko biorę go do ręki… reszty nie będę opisywał.może to sprawa samych uczuć.... Tak czy owak to nie chodzi o wielkość a o sposób podejścia do kobiety, odpowiedniego rozgrzania. Dziewczyny lubią czuć się bezpiecznie one jak ich uczucia..
A to ze dyskutują o męskich przyrodzeniach. Który z nas nie rozmawia o piersiach to na to samo wychodzi… my przechwalamy się jak nam było w łóżku one też muszą. My o piersiach one o penisach. My wpędzamy je w kompleksy związane z piersiami one nas z penisami. Większości robią sobie żarty z męskich penisów tzn. ze ważny jest duży a tak serio szukają normalnych facetów, którzy oprócz seksu potrafią dać im coś jeszcze….
Znam dziewczynę, która zawsze przechwalał się ze ona chce z dwoma facetami a gdy przyszło, co, do czego i zobaczyła dwa nagie penisy uciekła.. Czyli wychodzi na to ze to tylko i wyłącznie gadanie… a rzeczywistość jest inaczej zwykłe przechwałki!. Więc morał z tego taki ze kobieta nie zwraca uwagi tak do końca na rozmiar, ale raczej na to jak ją potraktujesz jak będziesz ja dotykał i pieścił.

Odpowiedz do tematu