Opadający problem... |
Autor | Wiadomość |
marcin28 Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 8 | Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006 Opadający problem... |
|
| Jestem prawiczkiem. Niedawno postanowiliśmy wspólnie z moją dziewczyną przeżyc pierwszy raz. ( ona jest dziewicą ). Zabieralismy sie do tego juz kilka razy i wciąż mamy ten sam problem. Kiedy mój członek jest w zwodzie, moja dziewczyna jest jeszcze niewystarczająco podniecona, natomiast kiedy ona jest gotowa... mój członek "opada"... nie możemy sie zegrać. Raz udalo mi się założyc prezerwatywę ale po kilku sekundach znów "opadł".Nie wiem czy to ze strachu, sadze że nie, czy może z jakiegoś innego powodu. Co robic? Bardzo prosze o rady na ten temat i z góry dziękuje | |
| |
 |
pawel26 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 5 | Wysłany: Sob 16 Wrz, 2006 Re: Opadający problem... |
|
| Wszystko zależy od naszej psychiki i tak jak sam stwierdziłeś napewno jesteś zdenerwowany co może powodować opadanie członka. Radze wspólprace miedzy wami i wiecej luuuuzu, jak "jesteś gotowy", a twoja partnerka choć troche podniecona, nich pomoże ci w wejsciu np. niech swoimi dlońmi rozchyli swoje wargi sromowe, powinno pomoc ci to w wejsciu w partnerkę. Ja tez tak zaczynałem | |
| |
 |
|