Napletek zrośniety w żołędziem (?) |
Autor | Wiadomość |
Rico22 Wiek: 30 Dołączył: 06 Maj 2012 Posty: 8 Skąd: Rzeszow | Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 Napletek zrośniety w żołędziem (?) |
|
| Witam, o ile się nie mylę mam zrośnięty napletkiem z "grzybem" (?) co powoduje przechylanie się żołędzia w prawa strone. W związku z tym potrzebna jest plastyka/obrzezanie penisa ?
Oto Zdjecia
http://imgur.com/a/OHBqQ | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 |
|
| Witam. To co pokazałeś na zdjęciach, to wędzidełko. Każdy facet je ma (chyba, że zostało usunięte). Wprawdzie u Ciebie wygląda to tak, jakbyś jedną stronę miał bardziej zrośniętą niż drugą, aczkolwiek jeżeli wędzidełko nie jest za krótkie (z tych zdjęć nie da się to stwierdzić) - nie jest to jeszcze powód do interwencji chirurgicznej. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 |
|
| Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Wędzidełko nie jest za krótkie. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rico22 Wiek: 30 Dołączył: 06 Maj 2012 Posty: 8 Skąd: Rzeszow | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 |
|
| A ja jestem zdania, że nie jest z krótkie. Postaraj się tylko rozciągnąć lekko napletek na szerokość (żeby nie było takiego przewężenia jak masz teraz jakieś 2 cm pod żołędzią) i wszystko powinno być ok. | |
| |
 |
kris2805 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012 |
|
| Mi się wydaję że jest za krótkie. Ja miałem za krótkie i poszedłem do chirurga i już po sprawie. | |
| |
 |
|