Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wędzidełko ciągnie w dół
Autor Wiadomość
Gogi0 

Wysłany: Nie 08 Lip, 2012   Wędzidełko ciągnie w dół

Hej. W związku z tym, że z NFZu praktycznie nie mogę znaleźć na ślasku takich zabiegów a jak już znajdę to mimo skierowania na plastykę i skrócenie napletka zalecają mi iść najpierw do lekarza tamtejszej przychodni na wizytę sprawdzającą (tak jakby nieufano lekarzowi który wystawił skierowanie?) przez co najbliższy termin na październik. Proszę kogoś ze śląska o polecenie kogoś profesjonalnego na prywatny zabieg do 800 zeta całościowe koszty.

Dodatkowo mam pytania. Zauważyłem, że penis mocno wykrzywił mi się chyba przez wędzidełko w lewo, ale to nic. Chodzi o to, że "staje" zawsze nie do góry a tak dziwnie (pokaże na zdjęciu) czy to normalne? Zauważyłem, że wzwód nie jest taki mocny tylko tak średnio to wychodzi już przez jakiś czas dopiero dzięki pomocy ręki... Dawno nie miałem partnerki (masturbacja częsta) czy może to tylko przez to? Dziękuje za pomoc

http://imageshack.us/phot...zdjcie1038.jpg/
http://imageshack.us/phot...zdjcie1103.jpg/

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2012   

Cytat:
czy może to tylko przez to?

Absolutnie nie.
Zresztą na zdjęciach nie widać, żeby wędzidełko było zbyt krótkie.
Cytat:
zalecają mi iść najpierw do lekarza tamtejszej przychodni na wizytę sprawdzającą

Takie są po prostu przepisy. Trzeba to przejść.

Gogi0 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2012   

Dzięki za odpowiedź! Wiem, że nie widać, ale jednak ciągnie i powoduje dyskomfort, więc coś musi być na rzeczy. Najgorsze jest to, że wydaje mi się, że jest to minimalne ale jednak nie da się tego rozruszać już próbowałem nawet na siłę i zawszę czuje opór i później szczypie mocno, tak byłoby w porządku ;/ A jednak zabieg wiąże się z ryzykiem... Dodatkowo powariowali chyba, że nigdzie na śląsku nie mogę znaleźć tego zabiegu w ramach NFZ żenada.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu