Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pozostalosci po wedzidelku ?
Autor Wiadomość
pepsifan 

Wysłany: Pią 29 Cze, 2012   Pozostalosci po wedzidelku ?

Witam wszystkich. Po krotce opisze swoja historie. Otoz, mialem usuwane wedzidelko, tego chyba nie trzeba nikomu przedstawiac, palacy problem u wielu mezczyzn, ale po zabiegu zauwazylem jakies pozostalosci po tym, udalem sie do lekarza, ordynator urologii w Grudziadzu zakwalifikowal to jako 'zapalenie ujscia cewki moczowej' i przepisal mi na to tabletki, zaznaczyl tez, ze nie mozna absolutnie tego usuwac, bo uszkodzi sie cewke, tabletki niestety nie pomogly, inny specjalista urologii zakwalifikowal to jako zwyklego nerwiaka do wymrozenia, lecz i tego mi nie zrobili, gdyz okazala sie to bledna teza. Nie wiem co to jest, jest to bardzo uciazliwa sprawa, boli okrutnie jak sie to dotknie, o stosunku nie ma absolutnie mowy, byc moze ktos mial z czyms takim kontakt, wie jak temu zaradzic.. Ten moj problem, byl polaczony z wedzidelkiem, cos w tym musi byc, skoro nie usuneli mi tego przy zabiegu, boli strasznie jak sie to dotknie, barwy czerwonej, moze ktos zna jakies tabletki, masci, zeby temu zaradzic ? Z gory dziekuje ogromnie chociazby za zainteresowanie tematem, a jesli ktos pomoze to bede wdzieczny chyba do konca zycia ;)
Kilka fotek tutaj, niestety ostrosc nie powola na kolana:
http://imageshack.us/gal....lq6Um6uamuPU3JI

Odpowiedz do tematu