| czy to normalne że nie zwija się skórka? |
| Autor | Wiadomość |
młody20 Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 117 Skąd: polska | Wysłany: Czw 21 Cze, 2012 czy to normalne że nie zwija się skórka? |
|
| | brak | | | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 21 Cze, 2012 |
|
| Witaj, nie jest tak źle, ale nie oznacza to, że nie może być lepiej. Zdjęcie drugie (tak przynajmniej mi się wydaje) przedstawia penisa obrzezanego, dlatego skórka całkowicie zeszła z główki i jest ładnie napięta. Ja też z tym miałem problem, więc się jej pozbyłem, czyli poddałem zabiegowi całkowitego obrzezania. Teraz penis wygląda estetycznie (moim zdaniem) nie tylko podczas wzwodu ale także w stanie spoczynku, nie mówiąc o stronie higienicznej. Ale decyzję musisz podjąć sam, bo zabieg jest nieodwracalny. Ja w każdym razie ani przez moment nie żałowałem podjętej decyzji - poza jednym - że poddałem się zabiegowi tak późno.
Pozdrawiam | _________________ janek | |
| |
 |
maccow Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 24 Cze, 2012 |
|
| | Też mam takiego penisa, jak Ty na pierwszym zdjęciu. Trochę mnie to denerwuje. Masturbowałem się kiedys z jednym kolesiem, i on miał tak, że napletek schodził mu normalnie, do samego końca... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
sikora92 Wiek: 33 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 262 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Nie 24 Cze, 2012 |
|
| | młody 20 mój penis też wygląda jak twój i też chciałbym mieć taki napletek jak na drugim zdjęciu byłoby mi wtedy lepiej. | _________________ sikora92 | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 27 Cze, 2012 |
|
| | Panowie - nic nie stoi na przeszkodzie - trzeba usunąć nadmiar skóry - i po problemie. I wówczas będzie tak jak na drugim zdjęciu. Powodzenia w podejmowaniu decyzji | _________________ janek | |
| |
 |
| |