Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czas
Autor Wiadomość
Lod w sercu 

Wysłany: Sro 06 Cze, 2012   czas

Zastanawiam się ile czasu trawa przeciętny stosunek? a ile powinien trwać tak żeby kobieta była zadowolona? Co o tym sądzicie i ile średnio trwa wasz seks oczywiście bez gry wstępnej :P

janstando 

Wysłany: Sro 06 Cze, 2012   hej

hej, mój stosunek trwa ok 10 minut i uważam że to krótko ale nic nie poradzę w takim tempie dochodzę :)

mieszko1 

Wysłany: Sro 06 Cze, 2012   

witam, też to miałem hahah 10 min to jest za krótko, moja dziewczyna mówiła że jej to wystarcza ale pogadałem z nią i zdecydowałem się przedłużyć bzykanie i kupiłem te tabletki orgasm control na początku zero efektów ale po 2 miesiącach brania tego ztosunek zaczął mi się wydłużać teraz może ujeżdżać go spokojnie 30 min i sam kontroluje to kiedy dochodzę. polecam spróbować wam tego. pozdro

penis.com.pl
andropenis
Lod w sercu 

te tabletki nie na każdego działają.. ja biore prawie dwa miesiące i nic sie nie zmieniło.. jedynie ze sprayów to stud100 na mnie dziła lecz czasem tak znieczuli ze nie chce stanąć ;o

DJM89 

A ja proponuję ćwiczenie mięśni PC, a nie faszerowanie się tabletkami. Wyjdzie o wiele taniej :)

Nosferatis 

Ja także polecam ćwiczyć mięśnie PC. Choć 10 minutowy stosunek hmmmmmm. Pewnie dziewczyna w jeźdźcu się dobrze nie rozpędzi ;-) Zaczynam pisać mały artykuł o kontroli wytrysku będzie on w dziale przedwczesny wytrysk więc za jakiś czas tam luknij.

Lod w sercu 

Wysłany: Czw 07 Cze, 2012   

na kiedy mniej więcej planujesz napisać ten artykuł ? na pewno przeczytam może to coś pomoże a tak btw to znacie jakiś sposób na to by napletek był ściągnięty i nie zakrywał penisa ?

Nosferatis 

Wysłany: Czw 07 Cze, 2012   

Po egzaminach czyli za jakieś 14 dni. Z tym napletkiem to u mnie sprawa wygląda tak ,że podczas erekcji jest on na full ściągnięty. Więc nie wiem co Ci mogę poradzić? Nie napisałeś do jakiego stanu się odnosisz ,ale jeśli miał by on być ściągnięty nawet podczas spoczynku to chyba tylko zabieg obrzezania (Ale radził bym to przemyśleć bo możesz mieć po takim zabiegu problemy z dojściem bo zmieni się sposób stymulacji penisa)

Lod w sercu 

Wysłany: Pią 08 Cze, 2012   

Ok, spoko w takim razie czekam na twój artykuł. A tak przy okazji wie ktoś z was dlaczego po pierwszym razie (znaczy kiedy juz dojdę to) nagle podniecenie spada i robi się bardzo słaba erekcja ;/

Odpowiedz do tematu