Mąły penis? |
Autor | Wiadomość |
Daniel349 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 04 Maj, 2012 Mąły penis? |
|
| Otóż mam 16 lat i mój penis mierzy zaledwie
Dł-14,5cm
Gr-12,3
Po prostu taki wstyd rozebrać się gdziekolwiek że szkoda gadać.
Znacie jakieś sposoby na powiększenie penisa? | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pią 04 Maj, 2012 |
|
| to jest spoko rozmiar, a w Twoim wieku nie zakonczył się jeszcze rozwój wiec może Ci jeszcze przybyc centymetrów | |
| |
 |
filipeczek Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2012 Posty: 39 Skąd: Iława | Wysłany: Pią 04 Maj, 2012 |
|
| Hej Twój penis jest jak najbardziej ok nie masz co się wstydzić! Nie bój się z rozbieraniem, bo to, że ktoś mówi, że ma np 18 cm wcale nie musi być prawdą, wielu chłopaków sobie dodaje centymetrów, a dla kobiet nie liczy się wielkość- je po prostu 20 cm może bolec a z Twoim będzie przyjemnie . Jak chcesz wizualnie powiększyć penisa to ogól włosy- będzie wydawał się dłuższy i większy . Z chęcią zobaczył bym fotkę Twojego sprzętu, ciekawe jak się prezentuje | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 05 Maj, 2012 |
|
| Potwierdzam to co piszę userzy powyżej. Masz jeszcze trochę czasu w którym penis urośnie.
A teraz czekam tylko na post użytkownika który napisze, że połowa gimnazjalistów ma większego niż on.... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Daniel349 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 06 Maj, 2012 |
|
| Nie chcę nikogo urazić ale wchodząc na którekolwiek inne forum piszą że średnia w tym wieku to jest ok 15,5 cm? To jaka jest w końcu prawda? | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Nie 06 Maj, 2012 |
|
| to nie znaczy że wszyscy maja takie...na tę średnia składaja sie te mniejsze i większe wystepujące w granicach normy penisy, a Twój jak najbardziej miesci się w normie jakie zycie byłoby nudne jakbysmy wszyscy byli tacy sami... | |
| |
 |
|