co i jak ? co brać ? |
Autor | Wiadomość |
Mythan Dołączył: 28 Kwi 2012 Posty: 1 Skąd: zdupy | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 co i jak ? co brać ? |
|
| Witam!
jaki specyfik jest najlepszy jeśli chodzi o powiększanie penisa ?
Chodzi o to żeby był większy i grubszy
niedrogi i b.dobry specyfik aby powieszyć i podgrubić penisa.
Bardzo bym prosil o podanie nazwy lub linku | |
| |
 |
kajok Dołączył: 04 Paź 2005 Posty: 72 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| 1. Pompka z pistoletem
2. Pierścień erekcyjny
3. Jakiś dobry krem (polecam Largo)
Popatrz sobie na allegro. Jest tam tego pełno. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| Witaj Mythan.
Tutaj znajdziesz jedyny skuteczny specyfik na powiększenie penisa (oczywiście poza operacją, którą IMO też się powinno przeprowadzać jedynie w skrajnych przypadkach).
Pozdrawiam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| kur. wa dobre ja wierzę że extendery działaja ale wymagają czasu i wytwałości | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| A ja nie wierzę, że cokolwiek z tych wynalazków działa. Mało tego. Jeszcze chyba nikt nie udowodnił, aby poza operacyjnie udało się trwale powiększyć czyjegoś penisa. | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| Ja myslę, że koncept podziału komórkowego jako taki działa na powiększanie penisa. Natomiast ciężko znaleźć urządzenie na rynku, które jest na tyle komfortowe aby mozna je było nosić po około 10-12 godzin dziennie codziennie. Mam doświadczenie z andropenisem nieprzyjemne niestety, po trzech tygodniach zrezygnowałem bo ból nie do wytrzymania. Oddałem i czekam na zwrot kasy, a zaczynam testowac Phallosan który wydaje sie być znacznie bardziej komfortowy. Widziałem tez na zagranicznym forum kolesia, który wymyslił urzadzenie które wygląda jak imadło. Zakreca w to fiuta i na lince wiesza 5 kg i tak se siedzi z kutasem w imadle ale myslę, że robi błąd bo naciaga przez 3-4 godziny a to chodzi nie tyle o ciężar co o wielogodzinny naciąg fiuta, który da sie wytrzymac. jak sie uda to wkleje zdjęcie...
pulley1lil1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 334 raz(y) 58,08 KB |
| |
| |
 |
justynakos Dołączył: 18 Cze 2013 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 |
|
| o boze, to tak wyglada??? masakra.... az sie przerazilam? a pomaga to w ogole?? czy nic? | |
| |
 |
kunifek Wiek: 45 Dołączył: 13 Wrz 2016 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 |
|
| spam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 |
|
| zamykam | |
| |
 |
|