| ROLA FANTAZJI W ZWIĄZKU |
| Autor | Wiadomość |
oluś1 Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 ROLA FANTAZJI W ZWIĄZKU |
|
| Fantazja w związku jak ją utrzymać jak przegonić nudę w wieloletnim związku?
Macie jakies ekstra pomysły ? | _________________ namiętność i pożądanie ... | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 |
|
| dac się żonie napić i zaprosić seksowną sąsiadke do trójkąta zmiana techniki może podnoszący ciśnienie seks w miejscu prawie publicznym, a poza łózkiem to trzeba by jakies nowe wspólne zainteresowania znaleźć może skok na bungie albo spadochrony | |
| |
 |
mieszko1 Wiek: 36 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 19 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 zabawy |
|
| Też się nad tym zastanawiałem i ostatnio wpadłem na pomysł ''swoich wieczorów'' np w sobotę w wolny wieczór ustalam z dziewczynom że robimy tylko to co ona chce i cały wieczór skupiamy sie tylko na jej przyjemności np pod prysznicem na ławie i robie tylko to na co ma ona ochotę, a na następny dzień jest moja kolej moim zdaniem to nam buduje życie erotyczne | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
oluś1 Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 |
|
| | ZmarszczonyFred napisał/a: | dac się żonie napić i zaprosić seksowną sąsiadke do trójkąta zmiana techniki może podnoszący ciśnienie seks w miejscu prawie publicznym, a poza łózkiem to trzeba by jakies nowe wspólne zainteresowania znaleźć może skok na bungie albo spadochrony |
hahah jak ja jej sąsiadkę zaproponuje to na bank się mi fochnie na miesiąc ...taka opcja u nas nie przejdzie ...niestety | _________________ namiętność i pożądanie ... | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 |
|
| własnie po to ten alkohol żeby jej łatwiej było wmówić, że właśnie tego jej potrzeba do szczęścia | |
| |
 |
Peter Lyczek Wiek: 40 Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 |
|
| Są dziewczyny które nawet alkohol do takich rzeczy nie przekona...
Według mnie dziewczyny dzielimy na te które: chętnie spróbują , nie spróbują wogóle i te które mają chęć ale mówie nie bo chamują je własne kompleksy , których mieć nie powinny. | |
| |
 |
oluś1 Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 11 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2012 |
|
| Moja po alkoholu, po większej ilości oczywiście to tylko tyłeczkiem zakręci i śpi.
Ale z tą sąsiadką byłoby nieżle haha może jakiś afrodyzjak jej podsunąć ?
Jak się kapnie to mnie zabije haha
[ Dodano: Pon 16 Kwi, 2012 ]
Coś cienko z pomysłami widzę nie tylko u mnie haha. | _________________ namiętność i pożądanie ... | |
| |
 |
| |