Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy mój sprzęt jest ok ??
Autor Wiadomość
OstryLeszek 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2012   Czy mój sprzęt jest ok ??

Witam was, mam 18 lat i w wakację planuje z moją dziewczyną nasz pierwszy raz i nie jestem pewien czy będę potrafił ją zaspokoić ponieważ mój penis ma dość specyficzny kształt. Nie taki jak inni. Penis ma ogólnie 17cm długości i na środku w obwodzie (tam jest najgrubszy) ma 15cm , ale za to mój żołądź jest bardzo mały i że tak powiem penis jest "ostry" z początku taki cienki i robi się coraz grubszy. Domyślam się że żołądź odgrywa ważną rolę podczas stosunku i jest odpowiedzialny za podniecenie kobiety. jeśli się mylę to prosze mnie wyprowadzić z błędnego myślenia. Są jakieś sposoby na jego powiększenie ??

krystianwe 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2012   

OstryLeszek, hej myślę że nie Ty jedny masz takiego penisa że żołądź jest mniejszy od reszty, najlepiej wklej fotkę i podziel się z nami to ocenimy, klikasz na dole po lewej odpowiedz i wklejasz fotke. pozdro !

OstryLeszek 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2012   

No więc wygląda on tak. Czy żołądź jest ok ? od niego zależy jaką przyjemność będzie odczuwała moja dziewczyna ?

bsdb (3).jpg
Plik ściągnięto 954 raz(y) 46,11 KB

bsdb (2).jpg
Plik ściągnięto 860 raz(y) 38,23 KB

bsdb (1).jpg
Plik ściągnięto 820 raz(y) 41,3 KB

bsdb.jpg
Plik ściągnięto 798 raz(y) 36,09 KB

penis.com.pl
penilarge krem
Rufus1 

Wysłany: Wto 06 Mar, 2012   

OstryLeszek, dzida ok, bedzie na pewno dziewczyna miala przyjemnosc, żolądż nie stanowi w niczym problemu

hiubi 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2012   

OstryLeszek napisał/a:
No więc wygląda on tak. Czy żołądź jest ok ? od niego zależy jaką przyjemność będzie odczuwała moja dziewczyna ?

ALe to nie są zdjęcia tego samego penisa .... Ja gdzieś takie zdjęcie jak to 2 znalałem na www.fellow.pl Inna jest opalenizna na zdjęciach ...

Rivaldo

Wysłany: Wto 22 Maj, 2012   

OstryLeszek - Że masz 15 cm grubego to uwierzę, bo widać, ale wygląda też na dłuższego niż 17cm. Raczej 20 cm. Zgadza się? Daj fotkę z przyłożoną od góry linijką.

kadeon 

Wysłany: Sro 13 Lut, 2013   

Kolego wspaniały sprzęt dorodny nie martw się tym grzybkiem taki jest taki masz i to w niczym nie przeszkodzi. Masz grubego i dorodnego będzie jej na pewno dobrze. Co do wymiarów ja obecnie ćwiczę i w tej chwili mam 15 w obwodzie i ponad 17cm długości, i tak jak kolega wyżej 15 obwodu masz na pewno ale porównując długość swojego do twojego dłuższy się wydaje dałbym 19 cm może przez tą główkę lub budowę twojego penisa takie wrażenie bo jest na początku chudszy a potem grubszy a mój w całym wymiarze taki sam hmm. Więc zmierz dokładnie od boku długość linijką i podaj bo też jestem ciekaw??.

PrzegralemZycie 

Wysłany: Sob 16 Lut, 2013   

Z uwagi na twojego penisa, 999 na 1000 kobiet może być twoich. Wygrałeś życie. Podziękuj rodzicom. Haha i on ma dopiero 18 lat... jak to niektórych świat kocha a niektórych notorycznie robi w ****

kadeon 

Wysłany: Sob 16 Lut, 2013   

PrzegralemZycie napisał/a:
Z uwagi na twojego penisa, 999 na 1000 kobiet może być twoich. Wygrałeś życie. Podziękuj rodzicom. Haha i on ma dopiero 18 lat... jak to niektórych świat kocha a niektórych notorycznie robi w ****

Nie odpowiadajcie na jego prowokacje zaśmieca temat pisząc wszędzie jaki to pokrzywdzony i przegrany jest.

olszesaa 

Wysłany: Czw 20 Cze, 2013   

Kolego już po wszystkim? opowiadaj :)

Odpowiedz do tematu