Czy mój sprzęt jest ok ?? |
Autor | Wiadomość |
OstryLeszek Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 4 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 04 Mar, 2012 Czy mój sprzęt jest ok ?? |
|
| Witam was, mam 18 lat i w wakację planuje z moją dziewczyną nasz pierwszy raz i nie jestem pewien czy będę potrafił ją zaspokoić ponieważ mój penis ma dość specyficzny kształt. Nie taki jak inni. Penis ma ogólnie 17cm długości i na środku w obwodzie (tam jest najgrubszy) ma 15cm , ale za to mój żołądź jest bardzo mały i że tak powiem penis jest "ostry" z początku taki cienki i robi się coraz grubszy. Domyślam się że żołądź odgrywa ważną rolę podczas stosunku i jest odpowiedzialny za podniecenie kobiety. jeśli się mylę to prosze mnie wyprowadzić z błędnego myślenia. Są jakieś sposoby na jego powiększenie ?? | |
| |
 |
krystianwe Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 6 Skąd: sękocin | Wysłany: Pon 05 Mar, 2012 |
|
| OstryLeszek, hej myślę że nie Ty jedny masz takiego penisa że żołądź jest mniejszy od reszty, najlepiej wklej fotkę i podziel się z nami to ocenimy, klikasz na dole po lewej odpowiedz i wklejasz fotke. pozdro ! | |
| |
 |
OstryLeszek Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 4 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 05 Mar, 2012 |
|
| No więc wygląda on tak. Czy żołądź jest ok ? od niego zależy jaką przyjemność będzie odczuwała moja dziewczyna ?
bsdb (3).jpg
|
 |
Plik ściągnięto 954 raz(y) 46,11 KB |
bsdb (2).jpg
|
 |
Plik ściągnięto 860 raz(y) 38,23 KB |
bsdb (1).jpg
|
 |
Plik ściągnięto 820 raz(y) 41,3 KB |
bsdb.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 798 raz(y) 36,09 KB |
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 |
|
| OstryLeszek, dzida ok, bedzie na pewno dziewczyna miala przyjemnosc, żolądż nie stanowi w niczym problemu | |
| |
 |
hiubi Wiek: 55 Dołączył: 02 Lis 2011 Posty: 45 Skąd: Tarnów | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2012 |
|
| OstryLeszek napisał/a: | No więc wygląda on tak. Czy żołądź jest ok ? od niego zależy jaką przyjemność będzie odczuwała moja dziewczyna ? |
ALe to nie są zdjęcia tego samego penisa .... Ja gdzieś takie zdjęcie jak to 2 znalałem na www.fellow.pl Inna jest opalenizna na zdjęciach ... | |
| |
 |
Rivaldo Dołączył: 18 Lip 2005 Posty: 123 | Wysłany: Wto 22 Maj, 2012 |
|
| OstryLeszek - Że masz 15 cm grubego to uwierzę, bo widać, ale wygląda też na dłuższego niż 17cm. Raczej 20 cm. Zgadza się? Daj fotkę z przyłożoną od góry linijką. | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Sro 13 Lut, 2013 |
|
| Kolego wspaniały sprzęt dorodny nie martw się tym grzybkiem taki jest taki masz i to w niczym nie przeszkodzi. Masz grubego i dorodnego będzie jej na pewno dobrze. Co do wymiarów ja obecnie ćwiczę i w tej chwili mam 15 w obwodzie i ponad 17cm długości, i tak jak kolega wyżej 15 obwodu masz na pewno ale porównując długość swojego do twojego dłuższy się wydaje dałbym 19 cm może przez tą główkę lub budowę twojego penisa takie wrażenie bo jest na początku chudszy a potem grubszy a mój w całym wymiarze taki sam hmm. Więc zmierz dokładnie od boku długość linijką i podaj bo też jestem ciekaw??. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
PrzegralemZycie Dołączył: 18 Mar 2012 Posty: 76 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 |
|
| Z uwagi na twojego penisa, 999 na 1000 kobiet może być twoich. Wygrałeś życie. Podziękuj rodzicom. Haha i on ma dopiero 18 lat... jak to niektórych świat kocha a niektórych notorycznie robi w **** | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 |
|
| PrzegralemZycie napisał/a: | Z uwagi na twojego penisa, 999 na 1000 kobiet może być twoich. Wygrałeś życie. Podziękuj rodzicom. Haha i on ma dopiero 18 lat... jak to niektórych świat kocha a niektórych notorycznie robi w **** |
Nie odpowiadajcie na jego prowokacje zaśmieca temat pisząc wszędzie jaki to pokrzywdzony i przegrany jest. | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 20 Cze, 2013 |
|
| Kolego już po wszystkim? opowiadaj | |
| |
 |
|