|                                 | naciąganie żołędzi |          | Autor | Wiadomość |                                  | krzysztof3476   

|  |                                  |   |  |          |  |                                  | Dawid159   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 |   
 |                                              | 
 |                                              | No nie wiem ja na zdjęciach nic nie widzę , ale jeśli jest tak jak mówisz że gdy zsuwa ci się napletek i prącie kładzie się ku dołowowi to oznacza że masz przykrótkie wędzidełko. |  |                                  |   |  |          |  |                                  | krzysztof3476   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 06 Sty, 2012 |   
 |                                              | 
 |                                              | może i tak , ale pisałem że było już podcinane , od tamtego czasu jest troszkę lepiej , może za mało jest podcięte , nie wiem |  |                                  |   |  |          |  |                                  | penis.com.pl |  |          |  |          |  |               | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach