| Kompletny brak ochoty |
| Autor | Wiadomość |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 31 Gru, 2011 Kompletny brak ochoty |
|
| | ..... | | | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 32 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 |
|
| | Oczywiscie, że tak. Czy ktokolwiek w stresujących sytuacjach myśli o seksie? Oczywiscie, że nie. Problemy, stres, zmartwienia przekładają sie na życie seksualne. Nie przejmuj się, bo nie Ty powinieneś. Kobieta która kocha nie powinna Cie wysmiać i to w jej rękach jest antidotum. Ona powinna wiedzieć jak Ci pomóc w tej sytuacji. Wyluzuj, odpuść sobie masturbacje i znajdź inną dziewczynę! | |
| |
 |
grandalf6 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 12 | Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 |
|
| | Rzeczywiście, odstaw na bok całkowicie masturbację. To pomoże na pewno. Z drugiej strony nie uwierzył bym kobiecie, która powiedziała mi, że mam małego. To by było całkowite poniżenie dla mnie. Znajdź sobie taką, która "go" doceni | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Barret Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 19 Skąd: Heh... | Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 |
|
| | zapomnij to tej dziewczynie, przykro mi to pisać ale masz do czynienia z niedorozwiniętą emocjonalnie idiotką. | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 |
|
| | .... | |
| |
 |
| |