czy stulejka ma wpływ na rozmiar |
Autor | Wiadomość |
Hab_ Wiek: 29 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 4 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 czy stulejka ma wpływ na rozmiar |
|
| Mam 16 lat mam stulejkę mój penis nie jest za duży w wzwodzie ma 16 cm długości i tylko 11 grubości. Czy po usunięciu stulejki może jeszcze zmienić swoje rozmiary | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| Witam. Stulejka nie hamuje rozwoju penisa. Teoretycznie może on rosnąć do 21. roku życia, więc Twój penis może jeszcze trochę zyskać. Usunięcie stulejki bądź nie - nie ma tu żadnego znaczenia. Jednakże powinieneś się jej pozbyć ze względów higienicznych. Poza tym jesteś w wieku, w którym młodzież zaczyna się żywo interesować łóżkowymi sprawami i dobrze byłoby mieć sprawny sprzęt. No i na koniec. Nie można twierdzić, że Twój penis jest nie za duży. To normalna wielkość męskiego penisa i jeżeli nawet więcej już nie urośnie, to i tak nie masz się czego wstydzić .
Pozdrawiam. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 31 Gru, 2011 |
|
| Dodam jeszcze, że zabieg usunięcia stulejki najlepiej wykonać jak najwcześniej przed rozpoczęciem współżycia gdyż później możesz odczuwać długotrwały ból nadwrażliwej żołędzi. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|