Narośl na Penisie. Czy to syf??? |
Autor | Wiadomość |
freeman67 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 1 Skąd: Koszalin | Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 Narośl na Penisie. Czy to syf??? |
|
| Witam
2 Tygodnie temu zauważyłem że na moim penisie pojawiło sie coś jakby narośl, tzn najpierw było czerwone i sobie żyło i nic niby sie nie działo, ale jak zacząłem przy tym grzebać ( próbowałem wycisnąć) zrobiło sie czerwone i zebrała sie tam ropa. Postanowiłem że już nie będę drapał ani nic innego. No i ciagle jest taka narośl a 2 dni temu znalażlem następną ;[ w okolicach worka. Co to jest i jak to leczyć, i jak groźne to coś jest. Najgorsze ze za 2 tyg wraca moja laska z anglji, i co ja Jej powiem ;]. Pomocy[/quote] | _________________ Elmos | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| zdalnie to ci nikt nie powie co to jest...
we wlasnym zakresie mozesz sprobowac oxycortu, nie zaszkodzi ci a moze pomoc, jesli po kilku dniach nic sie nie zmieni przejdz sie do dermatologa... | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| taaaak!!! to jest SYYYFFFF :lol : | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| Onogi przeleciał panienkę i już świeruje... Człowieku ty chyba sam nie wiesz co piszesz... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 |
|
| noddy czy to do mnie czy do skywalkera?? jak do mnie to zielony juz jestes... czlowieku znalem ta panienke z widzenia! I powiedzialem, ze mialem kondomy. Gdyby bylo inaczej to by mi nie pozwolila! naucz sie czytac! | |
| |
 |
|