Krosty i zwężenie napletka? | Autor | Wiadomość | shin Dołączył: 13 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 13 Gru, 2011 Krosty i zwężenie napletka? |
|
| Witam.
Mam problem, a mianowicie, nagle z dnia na dzień, na całej powierzchni żołędzia pojawiły mi się czerwone, swędzące krosty, które z czasem złuszczyły się, i zniknęły, lecz wraz ze zniknięciem stalo się coś dziwnego, napletek mi się zwęził! To bardzo dziwne, bo nigdy nie miałem problemu ze stulejką, a teraz gdy z penisa w stanie erekcji próbuje zdjąć napletek, udaje mi się to, lecz bardzo boli i skóra jest strasznie naciągnięta, dzieje się tak już od kilku dni...
Zdjęć nie wrzucam, bo na żołędziu nie widać żadnych zmian...
Wiecie co to może być..?
Warto nadmienić, że nie miałem stosunkow seksualnych. | | | |  | GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 13 Gru, 2011 |
|
| Zdjęcia by się przydały, aby zobaczyć czy masz stulejkę. | | | |  | shin Dołączył: 13 Gru 2011 Posty: 2 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 13 Gru, 2011 |
|
| Dobra, wrzuce jak najprędzej, choć wiem jak stulejka wygląda i sądze, że nie mam... | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|