| Erekcja... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 Erekcja... |
|
| | Mam do was jedno pytanie... Zaczynam chodzić na basen... Nie bede biegał za parawan aby sie przebrać, ale co zrobic kiedy bede przy innych facetach nago i nagle dostanę wywodu? Troche to krępującę prawda? A czy wam to sie zdarza? Co tyddz pobicie? | _________________ men | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 43 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| | Po pierwsze nie myśleć o tym, jeśli podejdziesz do sytuacji na luzie i nie będziesz ciągle myślał o tym co się stanie jak stanie to szansa na wzwód jest dużo mniejsza. Staraj się myśleć o jakiś neutralnych tematach. A nawet jeśli dostaniesz erekcji to też nic wielkiego się nie będzie działo. Z czasem wszystko będzie łatwiejsze. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
vissour Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| | Ja regularnie chodzę z kumplami (wszyscy hetero) na siłownię, potem się wszyscy kąpiemy nago. Ostatnio jednemu stanął jak brał prysznic, wszyscy to widzieli, ale nikt nie zwrócił uwagi, nie wyzywał od ciot itp. Mnie też się członek powiększa (czasem nawet dochodzi do półwzwodu) jak wejdę pod ciepłą wodę, to chyba naturalne. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| | vissour, dziwne a mi się kurczy pod ciepłą a pod zimną to już całkiem. | |
| |
 |
grzespodol1992 Wiek: 33 Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 12 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| Ja zacząłem chodzić na basen jakieś dwa miesiące temu i też o tym chwilę myślałem ale bez obaw, od zimnej wody tak Ci zmaleje, że jak chwilkę się tam "podrapiesz" i Ci lekko stwardnieje to jeszcze będziesz bardziej pewny siebie a mi osobiście nigdy nie stanał i chyba nigdy bym nie miał takiego "bodźca" | |
| |
 |
vissour Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 |
|
| | GordonGekko napisał/a: | | vissour, dziwne a mi się kurczy pod ciepłą a pod zimną to już całkiem. |
No to mój działa trochę inaczej . Przy zimnej wodzie się kurczy (i to bardzo), ale przy ciepłej się powiększa. | |
| |
 |
ziarenko68 Wiek: 57 Dołączył: 13 Paź 2011 Posty: 36 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 |
|
| | no pewnie ze w ciepłej sie powiekszea a wzimnej kurczy normalka | |
| |
 |
sikora92 Wiek: 33 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 262 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 |
|
| | ja jak wychodze z basenu to jest skurczory ale jak tylko dostanie ciepłej wody to sie troche powiększa | _________________ sikora92 | |
| |
 |
bimalco Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: wrocek | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| | Zdarzała mi się erekcja podczas przebierania w szatni. Początkowo czułem się trochę skrępowany, potem już nie. | |
| |
 |
| |