Za krótkie wędzidełko? |
Autor | Wiadomość |
tomekp94 Wiek: 30 Dołączył: 19 Paź 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 Za krótkie wędzidełko? |
|
| Witam,
Czy mam za krótkie wędzidełko? We wzwodzie napletek nie zsówa się sam z żołędzi, a po jego zsunięciu wraca do rowka zażołędziowego lub częściowo zakrywa żołądź. Jak obciągam skurkę w duł to wedzidelko ciągine za soba żołądz.
Na wszystkich zdjęciach trzymam penisa ręką , na pierwszym widać cofnięty napletek ale jak nie trzymam penisa to napletek częsciowo zasłania żołądź :
 | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 |
|
| Radziłbym iść do urologa, na moje oko jest trochę przykrótkie. | |
| |
 |
tomekp94 Wiek: 30 Dołączył: 19 Paź 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 |
|
| dziękuje za szybką odpowiedz
troche mnie to zmartwilo ... Żebym mogł iść sam do urologa musze mieć 18 lat ?? Jeśli nie to nie wiem jak powiedzieć o tym rodzicom | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 |
|
| Możesz iść, i nie wstydź się! przecież to twoi rodzice zrozumieją. | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 |
|
| Witam zupełnie jakbym widział własnego penisa, u mnie jest niemalże identycznie ale w niczym mi to nie przeszkadzało nigdy, nie musze napletka tak daleko ściągać.
Niemniej jednak śmiało możesz się udać do lekarza, ja nigdy nie byłem, bo jak mówie nie przeszkadzało mi to nigdy.
Napisz potem co lekarz powiedział, sam jestem ciekaw:) | |
| |
 |
|