Brązowa plamka I Grudki -Foto |
Autor | Wiadomość |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Nie 02 Paź, 2011 Brązowa plamka I Grudki -Foto |
|
| Witam od dluższego czasu mam plamke na żołędziu do tego dochodzą takie drobne zgrubienia czerwone i sprawiaja ze penis jest delikatnie chropowaty w dotyku,co to moze być i czy znacie jakies masci ktore mogą pomóc.?
Dodam że to nie boli ,nie śmierdzi,nie jest to zgrubienie,poprostu nie ładnie wygląda,chwilowo do lekarza nie moge isc poniewaz niema mnie w kraju.
p.s sorry za jakość,ale moze zobaczycie.
http://imageshack.us/phot...3/82976345.png/ | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 02 Paź, 2011 |
|
| Nie dolączyłeś zdjęcia. | |
| |
 |
wacik Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: WWA | Wysłany: Nie 02 Paź, 2011 |
|
| juz jest,niestety slabo cos widac to a w rzecywistosci jest duzo gorzej,sprobuje zrobic lepsze zdjecia na dniach,chyba ze nie beda konieczne i ktos udzieli mi pomocy lub informacji | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 02 Paź, 2011 |
|
| wacik, Myślę że to nic niepokojącego, poczekaj ze 3 dni i napisz czy coś się zmieniło. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 02 Paź, 2011 |
|
| GordonGekko, czy Ty w ogóle czytasz to co ktoś napisał? Czy tylko piszesz aby nabić kolejnego posta?
wacik napisał/a: | od dluższego czasu mam plamke na żołędziu... |
wacik, na fotkach niewiele widać jednak uważam, że ta plamka jest zwykłym przebarwieniem i będziesz musiał się do niej przyzwyczaić. Niemniej jednak wybierając się do kraju zaplanuj sobie wizytę u lekarza. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 03 Paź, 2011 |
|
| randy, dobrze napisałem, niech odczeka kilka dni i zobaczy co dalej. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 03 Paź, 2011 |
|
| Chłopie, ale wacik wyraźnie napisał, że jego problem trwa już od dłuższego czasu. Więc co da kolejnych 3 dni czekania? To nie jest post w stylu "mam krostkę na penisie od 5. minut". Chłopak powinien się skonsultować z lekarzem, bo przez internet raczej nikt mu więcej nie pomoże i tyle w tym temacie. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 03 Paź, 2011 |
|
| randy, więc niech idzie już jeśli tak zdecyduje, ja wyraziłem swoją opinię. | |
| |
 |
|