Chodzenie bez koszulki |
Autor | Wiadomość |
Pablo91 Wiek: 34 Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: PL ŚL | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 Chodzenie bez koszulki |
|
| Chłopaki mam pytanie jak jest u was z chodzeniem bez koszulki - czy lubicie i czy śmigacie tak no i gdzie Ja w domu prawie zawsze chodze bez koszulki poza tym na siłce, na basenie albo na boisku jak jest ciepło. Według mnie nie ma nic dziwnego w tym, a nawet dobrze to wygląda. | |
| |
 |
Anonimowy92 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 21 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 |
|
| Jak jest ciepło, to zawsze po domu bez koszulki, plaże i baseny też oczywiście. Generalnie nie pokazuję się bez koszulki idąc z kumplami przez park czy coś w tym stylu. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 |
|
| Chodzenie bez koszulki w domu jak jest ciepło to u mnie standard. Jasne, że na plaży i basenie też jej nie nosze. Poza tym przebywając we wszystkich innych miejscach publicznych zawsze jestem ubrany. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 |
|
| Przeważnie zawsze chodzę w koszulce, rzadkość to gdy jest gorąco. | |
| |
 |
rafal99 Wiek: 25 Dołączył: 16 Lip 2021 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 16 Cze, 2024 |
|
| Lubicie latem chodzić publicznie bez koszulki czy raczej się wstydzicie? Ja jak jest ciepło zawsze chodzę bez na spacery albo podczas pracy na działce. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Nie 16 Cze, 2024 |
|
| Po domu - gdy jest ciepło - to pewnie że bez. Oprócz tego na plaży czy na basenie również.
Cytat: | Lubicie latem chodzić publicznie bez koszulki czy raczej się wstydzicie? |
To nie jest kwestia wstydu, tylko dobrych obyczajów: ktoś może sobie nie życzyć takiego widoku. Szczególnie gdy bez koszulki chodzi Janusz z bebzonem wielkości betoniarki.
Z drugiej strony wiadomo, że np. jak np. opalasz się na łące w parku albo grasz w siatkówkę na publicznym boisku, nikt się nie będzie czepiać. | |
| |
 |
rafal99 Wiek: 25 Dołączył: 16 Lip 2021 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 16 Cze, 2024 |
|
| Cytat: |
Z drugiej strony wiadomo, że np. jak np. opalasz się na łące w parku albo grasz w siatkówkę na publicznym boisku, nikt się nie będzie czepiać. |
Właśnie miałem na myśli tego typu miejsca, bo np. w sklepie czy w centrum miasta zawsze jestem w koszulce. Z kolei gdy spaceruję gdzieś na uboczu często ją ściągam i nikt mi do tej pory nie zwrócił uwagi. Tak samo jak koszę trawę na działce i wokoło też byle kto mnie widzi i nie sądzę żeby ktoś poczuł się tym zgorszony. Poza tym wielu facetów podczas upałów tak chodzi jak chociażby budowlańcy. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Nie 16 Cze, 2024 |
|
| Cytat: | Tak samo jak koszę trawę na działce (...) budowlańcy. |
Takie sytuacje są jak najbardziej akceptowalne. | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 17 Cze, 2024 |
|
| Jak dla mnie to tylko kiedy jestem na własnej działce albo w miejscowości turystycznej, nad morzem czy przy jeziorze.
Tak to jednak nakładam koszulkę. | |
| |
 |
michas97 Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 17 Cze, 2024 |
|
| Lubię chodzić bez koszulki gdy jest gorąco - sprawia mi to przyjemność jak wiatr powiewa po torsie, mniej się wtedy pocę i przy okazji mogę się opalić. Chodzę tak gdzie się da oczywiście z wyjątkiem galerii albo miasta, chyba że jest to miejscowość nadmorska, tam wiele osób nie nosi koszulki. Uwielbiam też tak jeździć na rowerze. Latem sporo facetów zdejmuje koszulki, czasem nawet w środku miasta ktoś chodzi bez i nie sądzę, żeby kogoś to gorszyło. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 18 Cze, 2024 |
|
| michas97 napisał/a: | chyba że jest to miejscowość nadmorska, tam wiele osób nie nosi koszulki. |
Zależy, która część tej nadmorskiej miejscowości. Bo na plaży czy na deptaku to jasne, że tak. Ale np. w knajpie/restauracji czy w sklepie to już nie bardzo.
Jak jestem na wczasach i np. jest pora obiadowa, to nie idę w samych kąpielówkach do hotelowej restauracji, tylko zawsze zakładam spodenki i koszulkę. No i wcześniej staram się, żeby mi te kąpielówki w miarę wyschły. Wg mnie są pewne zasady, których się nie powinno przekraczać. I nie chodzi wcale o gorszenie się. | |
| |
 |
michas97 Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 18 Cze, 2024 |
|
| Oczywiście, że do restauracji zawsze zakładam koszulkę ale już na zewnątrz nie widzę problemu żeby ją zdjąć. | |
| |
 |
Stasio Dołączył: 19 Mar 2024 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 14 Sie, 2024 |
|
| Moja partnerka lubi jak jestem w domu bez koszulki, w długich jeansach całkiem boso. Podobno tak najlepiej wygladam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 19 Sie, 2024 |
|
| Stasio, pochwal się | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 20 Sie, 2024 |
|
| popieram | |
| |
 |
|