Depilacja |
Autor | Wiadomość |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 Depilacja |
|
| code/ | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 |
|
| TUTAJ jest właśnie fajny tekst. Zaczyna się od owłosienia twarzy, ale na końcu też jest wspomniane o innych miejscach. | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| Moja dziewczyna i dziewczyny moich znajomych żyją w Polsce, nie w Wielkiej Brytanii ;D i wiem, że są za depilacją miejsc intymnych. A w tekście jest mowa w większej mierze o zaroście na twarzy. | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 |
|
| Mam pytanko - czy jest jakiś (oprócz depilacji laserowej) sposób aby na stałe pozbyc sie włosów wokół penisa? Golę, depiluję kremami i mam prawdę mówiąc już dość z ciągle odrastającymi włosami. Nawet próbowałem wyrywać, stosowałem krem na osłabienie (BIOXET) i nic - dalej rosną. Może ktoś zna jakiś sposób na pozbycie się tego owłosienia? | _________________ janek | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 08 Mar, 2012 |
|
| Ja sobie golę maszynką i nie narzekam. Ogolony jest estetyczny i łatwiej utrzymać czystość, a przede wszystkim ogolony penis wydaje się większy to najprostsza metoda powiększania, za darmo i bez ściemy. | |
| |
 |
rayman 
Dołączył: 24 Kwi 2014 Posty: 7 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 24 Kwi, 2014 |
|
| U mnie w związku depilacja jest podstawą, akurat tak się dbraliśmy z partnerką, że dla obydwojga jest to istotne by było "czysto i świeżo" | _________________ Łącze przyjemne z przyjemniejszym... kocham kobiety i gry ;D | |
| |
 |
PatrykTester Dołączył: 22 Sie 2013 Posty: 21 Skąd: Białystok | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2014 |
|
| u mnie depilacja to też podstawa jakoś lepiej się z tym czuje | |
| |
 |
|